reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tak, wiem, ale przy wirusie tez jest chyba podwyzszone? Czy moze byc wirus bez podwyzszonego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chodzi mi o to, ze u Madzi jest totalnie w normie, (a nie mam z tym doswiadczenia, wiec nie wiem)dlatego pytam

Jutro sprawdzę jakie crp miała w szpitalu. Na noc bardziej kaszle widze, a P juz sie pluje że jej nie dałam tego antybiotyku...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, niech się pluje, w takiej sytuacji, gdzie brak bakterii antybiotyk na dłuższą metę szkodzi zamiast pomagać o czym zresztą sama wiesz

My jeszcze nie uzywalysmy antybiotyku. W sumie dwa razy dalam,bo na nastepny dzien byłysmy w szpitalu. Priv doktorka przepisala i wiecej do niej nie poszlam.
Ale wiecie co? Ta doktorka nie powiedziała mi wprost- zapalenie oskrzeli. Tylko- zmiany w oskrzelach ,nie obejdzie sie bez antybiotyku, a to damy Celecor. Ile dziecko waży?
Ja mówię z 10.5 kg na pewno. A ona- to 4ml x 2 dziennie.

A no często zauważyłam, my mieliśmy tylko inhalacje z soli i raz berodual dostala. Koleżanka mi zarzuca że ją do konca nie wyleczyli ( ona pol roku temu miala zo) i dlatego znowu ma, ze powinni dac antybiotyk...

reklama
No u nas Amelka dostała przy oskrzelach od razu antybiotyk w zastrzykach i inhalacje dodatkowo... W sumie lekarka nie zleciła nawet badań krwi... Nigdy nie zleca... Ale ja tak bałam się szpitala że odrazu zgodziłam się na zastrzyki. U nas pomogły...

A co wychodzi w ogólnym badaniu krwi czy trzeba jakieś dodatkowe robić?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry