reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiadomość od Ani
"Hej. Nie pisałam nic bo mam apke na tablecie a tu nie ma internetu. Miał jeszcze jeden atak akurat na izbie przyjęć przy lekarzu. Powiedział że wygląda na drgawki padaczkowe. Od tamtej pory nie miał ataku.
Jest po tomografii i jest ok, czekamy jeszcze na wyniki wczorajszego eeg. Jeszcze chyba ka mieć konsultacje z neurologiem"

Olcia byłam, bez problemu dostałam skierowanie. Osluchowo czysto, a kaszel mokry ,goraczkowala, bole brzucha, wszystko wskazuje na to zachlystowe zapalenie pluc. Bardzo chcialabym się mylic. [emoji24] [emoji24]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę, nie fajnie! Trzymam kciuki oby to nie było to! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wiki prześliczna hrabianka Franek tez wisiał na cycku i zmiany pieluch były co chwilę Co i rusz mial podrażnienia pomimo smarowania pupy Czasem plalal w trakcie robienia siku Badania moczu miał robione bo myślałam myślałam zapalenie ma i go boli A on po prostu nie lubi mokro mieć
Co do karmienia to rób jak czujesz :)
Ja miałam schiz w drugą stronę Maz i moja mama i tesciowa mnie wkurzali bo sugerowali ze skoro on tak często chce ssac to się nie najada
Mąż chcial mleko modyfikowane kupić to mu powiedziałam ze jak spróbuję to dokarmic to ja wracam do pracy A on zostaje w domu i karmi butelką I spasowal :p

Fajnie to rozegrałaś [emoji23][emoji23][emoji23]

@Kulcia brawo! Święte słowa, mnie tez bardzo śmieszy to przeginanie w każda stronę.

@Ania trzymajcie sie dzielnie, wspieramy Was myślami. Zaciskam kciuki i modlę sie za Was

atdc9vvjktz16vlw.png

Anka trzymam kciuki za Bartusia!! Oby wszystkie badania wyszły ok, i żeby doszli skąd te ataki [emoji8]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India oki dzięki, poczekam do poniedziałku i zobaczę co za spodnie oni w Lidlu będą mieć.

Ja tam też uważam że nie ma co przesadzać, jeśli chodzi o kp- chciałam, nieudało się, było mi smutno ale cieszyłam się że czy Filip czy Amelka są najedzeni. A to było najważniejsze. Co do słodkiego- Filip je, nie ma ograniczonego ale też dzięki temu nie jest tak że się na nie rzuca. Czasem są dni że zje więcej, czasem mniej. Amelka narazie wiadomo próbuje tylko czy to biszkoptów czy herbatników. Jak jem ciasto, je razem ze mną. Smak słodki zna i też nie chcę go przed nią ukrywać. Cieszy mnie że pije samą wodę, za sokami nie przepada. Filipowi teściowa kupowała dużo tych bobofrutow itp i się nauczył. A Amelka sama ich nie chciała i teraz nikt już nie kupuje [emoji3]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry