reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Violu u nas morfo spadla bardzo.
1507700011-aaaaaa.jpeg

W poniedziałek bylam rano u doktorki M.L i ona na spokojnie kazała pierw zrobić morfo, bo nie slychac w oskrzelach i plucach, ewentualnie potem zdjecie rrg. Popludniu mialam wyniki morfo i poszłam do innej J.J i ona dala skierowanie na rtg i wczoraj też u tej J.J byłam. żałuję bardzo, bo moglam do 13 poczekac i iść do tej co zleciła badania.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pytam bo Filip jest teraz w trakcie antybiotyku ale ogólnie czuję się już dobrze. Tylko bardzo słaby jest, wczoraj popołudniu spał 2,5h, przed wczoraj też gdzie on mi normalnie w dzień nie spi. Tylko jak ma gorączkę.
I właśnie przed tym zabiegiem mamy do zrobienia badania ale morfologię i ob i się zastanawiam czy jak coś się jeszcze dzieje w jego organizmie czy to wyjdzie.

A druga sprawa czy antybiotyk ma wpływ na wyniki badań?? Czy musi byc przerwę pomiędzy antybiotykiem a badaniem?? Orientuje się się?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Violu ja robiłam crp ale to podobne do ob. Wydaję mi się, że z tydzień poczekaj z morfo z tydzień po antybiotyku. Bo nie wiadomo, a szkoda kluc dziecko dwa razy jakby coś wyszło.

Ja pytam bo Filip jest teraz w trakcie antybiotyku ale ogólnie czuję się już dobrze. Tylko bardzo słaby jest, wczoraj popołudniu spał 2,5h, przed wczoraj też gdzie on mi normalnie w dzień nie spi. Tylko jak ma gorączkę.
I właśnie przed tym zabiegiem mamy do zrobienia badania ale morfologię i ob i się zastanawiam czy jak coś się jeszcze dzieje w jego organizmie czy to wyjdzie.

A druga sprawa czy antybiotyk ma wpływ na wyniki badań?? Czy musi byc przerwę pomiędzy antybiotykiem a badaniem?? Orientuje się się?

A to on przeziębiony?

A to on przeziębiony?

No miał zapalenie krtani i dostał tylko inhalacje i kaszel mu ładnie zmienił się na mokry ale cały czas temperatura 38.6 38.7 i do tego kataru dostał, poszłam drugi raz i dała antybiotyk... I teraz właśnie taki słaby jest

Dziękuję.
Nie raczej nie bo już go stosował kiedyś... Dziś odpukać jest narazie ok, mam nadzieję że popołudniu go nie zetnie i nie położy się znów spać

reklama
Do góry