reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Violu u nas morfo spadla bardzo.
1507700011-aaaaaa.jpeg

W poniedziałek bylam rano u doktorki M.L i ona na spokojnie kazała pierw zrobić morfo, bo nie slychac w oskrzelach i plucach, ewentualnie potem zdjecie rrg. Popludniu mialam wyniki morfo i poszłam do innej J.J i ona dala skierowanie na rtg i wczoraj też u tej J.J byłam. żałuję bardzo, bo moglam do 13 poczekac i iść do tej co zleciła badania.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pytam bo Filip jest teraz w trakcie antybiotyku ale ogólnie czuję się już dobrze. Tylko bardzo słaby jest, wczoraj popołudniu spał 2,5h, przed wczoraj też gdzie on mi normalnie w dzień nie spi. Tylko jak ma gorączkę.
I właśnie przed tym zabiegiem mamy do zrobienia badania ale morfologię i ob i się zastanawiam czy jak coś się jeszcze dzieje w jego organizmie czy to wyjdzie.

A druga sprawa czy antybiotyk ma wpływ na wyniki badań?? Czy musi byc przerwę pomiędzy antybiotykiem a badaniem?? Orientuje się się?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Violu ja robiłam crp ale to podobne do ob. Wydaję mi się, że z tydzień poczekaj z morfo z tydzień po antybiotyku. Bo nie wiadomo, a szkoda kluc dziecko dwa razy jakby coś wyszło.

Ja pytam bo Filip jest teraz w trakcie antybiotyku ale ogólnie czuję się już dobrze. Tylko bardzo słaby jest, wczoraj popołudniu spał 2,5h, przed wczoraj też gdzie on mi normalnie w dzień nie spi. Tylko jak ma gorączkę.
I właśnie przed tym zabiegiem mamy do zrobienia badania ale morfologię i ob i się zastanawiam czy jak coś się jeszcze dzieje w jego organizmie czy to wyjdzie.

A druga sprawa czy antybiotyk ma wpływ na wyniki badań?? Czy musi byc przerwę pomiędzy antybiotykiem a badaniem?? Orientuje się się?

A to on przeziębiony?

A to on przeziębiony?

No miał zapalenie krtani i dostał tylko inhalacje i kaszel mu ładnie zmienił się na mokry ale cały czas temperatura 38.6 38.7 i do tego kataru dostał, poszłam drugi raz i dała antybiotyk... I teraz właśnie taki słaby jest

Dziękuję.
Nie raczej nie bo już go stosował kiedyś... Dziś odpukać jest narazie ok, mam nadzieję że popołudniu go nie zetnie i nie położy się znów spać

reklama
Do góry