reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Zachlystowe zapalenie pluc
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia skad takie podejrzenia ? Byłaś u lekarza badal Madzie ?Zachlystowe zapalenie pluc
KasiaMarysia23
Olcia byłam, bez problemu dostałam skierowanie. Osluchowo czysto, a kaszel mokry ,goraczkowala, bole brzucha, wszystko wskazuje na to zachlystowe zapalenie pluc. Bardzo chcialabym się mylic. [emoji24] [emoji24]
Wiiktoriiaaa
Dzięki dziewczyny
Jeju Kasia.... Dużo zdrowia dla Madzi
Ciekawe jak tam Anka
Jeju Kasia.... Dużo zdrowia dla Madzi
Ciekawe jak tam Anka
Hmm Kasia obys sie mylila z tym zachlysnieciem :*Olcia byłam, bez problemu dostałam skierowanie. Osluchowo czysto, a kaszel mokry ,goraczkowala, bole brzucha, wszystko wskazuje na to zachlystowe zapalenie pluc. Bardzo chcialabym się mylic. [emoji24] [emoji24]
Ucaluj Madziulke :***
dora032
Kasia nie martw sie na zapas Ja nauczyłam się nie martwić dopóki coś nie jest potwierdzone Będzie dobrze trzymam kciuki Macie już wynik badania? Franek też się zachlystywal i pediatra straszyla ze mize byc zapalenie pluc Na szczęście nic takiego się nie wydarzyło
Teraz przechodzimy pierwszy katar Trzy noce nie przespane za mną bo budzi się Inhalacje robię i odciagam a on się wkurza
Teraz przechodzimy pierwszy katar Trzy noce nie przespane za mną bo budzi się Inhalacje robię i odciagam a on się wkurza
reklama
India9
Marysia, zdrówka dla Madzi :-*
Dorka, dla Frania też zdrówka :-*
Moja poszła dzisiaj po 2 tygodniach choroby do żłobka i wbrew moim obawom bezproblemowo - nie płakała jak zostawiałam, a odebrałam roześmianą :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dorka, dla Frania też zdrówka :-*
Moja poszła dzisiaj po 2 tygodniach choroby do żłobka i wbrew moim obawom bezproblemowo - nie płakała jak zostawiałam, a odebrałam roześmianą :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom