reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Olcia byłam, bez problemu dostałam skierowanie. Osluchowo czysto, a kaszel mokry ,goraczkowala, bole brzucha, wszystko wskazuje na to zachlystowe zapalenie pluc. Bardzo chcialabym się mylic. [emoji24] [emoji24]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia nie martw sie na zapas Ja nauczyłam się nie martwić dopóki coś nie jest potwierdzone Będzie dobrze trzymam kciuki Macie już wynik badania? Franek też się zachlystywal i pediatra straszyla ze mize byc zapalenie pluc Na szczęście nic takiego się nie wydarzyło
Teraz przechodzimy pierwszy katar Trzy noce nie przespane za mną bo budzi się Inhalacje robię i odciagam a on się wkurza

reklama
Do góry