reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Chociaż wczoraj pani dr ????? Na moje pytania o kupki no brzydkie yyyy piersia pani karmi yyyy no śluz yyyy tak może być. Może pani coś zjadła
Generalnie miałam jej ochotę odpowiedzieć że i owszem jem bo bym z głodu padła. A i ze nie trzeba sie tak przejmować To się pytam czy oglądać te kupy czy nie. To mi mówi że oglądać To dziś zawiozłam mocz na posiew To w sumie badanie bezinwazyjne a przynajmniej infekcje ukł moczowego wykluczy.
A poza tym zalecenia marchewka surowa, jabłuszko Rozszerzanie diety :D
Ale Franek solidarnie w zgodzie z odczuciami mamy osikał ją :D

Jestem straszna Jak mnie ci lekarze wkur.... masakra

Chociaż wczoraj pani dr ????? Na moje pytania o kupki no brzydkie yyyy piersia pani karmi yyyy no śluz yyyy tak może być. Może pani coś zjadła
Generalnie miałam jej ochotę odpowiedzieć że i owszem jem bo bym z głodu padła. A i ze nie trzeba sie tak przejmować To się pytam czy oglądać te kupy czy nie. To mi mówi że oglądać To dziś zawiozłam mocz na posiew To w sumie badanie bezinwazyjne a przynajmniej infekcje ukł moczowego wykluczy.
A poza tym zalecenia marchewka surowa, jabłuszko Rozszerzanie diety :D
Ale Franek solidarnie w zgodzie z odczuciami mamy osikał ją :D

Jestem straszna Jak mnie ci lekarze wkur.... masakra
Starej daty i plecie trzy po trzy xD
Ale nie dziwie Ci sie ja tez nerwowa :p
Wazne ze Ty wiesz :-)

Ostatnia edycja:
Moga być zęby bo ślini sie na potęge i do buzi wszystko pcha. Mojemu męzowi wcześnie wyszły więc kto wie.
Woda nie :) Franek tylko cyc i tak planuję do 6 miesiąca ;)
Dora moga isc zeby tez o tym myslalam czytałam ze to takze genetycznie moga isc
Mojemu tez wyszly tak jak nam :-)
A dzieci to zawsze pchaja wszystko do buzi i nadprodukcja sliny
Pamietam jak kolezanka sie chwalila codziennie mi ze na pewno zeby ida mala miala 3 miechy i tak codziennie a wyszly jej na 7 i pol mies pierwszy hehe

No dobra wracam do rzeczywistości ;)
Wczoraj wróciliśmy do domu. Przed wyjazdem skladalam papiery do pracy ale nie zadzwonili i dzisiaj Sławek mówi "dawaj chodź. Pojdziesz do szefowej pogadasz" no i poszłam.
Zaczynam 9.10 pracę ;) bo ona cv mojego nie dostała ale dobrze że przyszłam bo się jej podobam i ma plan żebym została kreatorem. Jednak zacznę od szwalni i wdrożenia w standardy firmy itp. Wiadomo muszę się nauczyć co i jak. Większość maszyn jest skomputeryzowana. A firma szyje specjalne ubrania dla sportowców z naciskiem na kolarstwo ;)

India masz książkę córki mojej szefowej właśnie ;)

Byliśmy w żłobku zeby sie dowiedzieć co i jak. Jutro Tymek pójdzie na trochę już. Ma znaczek z bączkiem ;)
Poszedł nawet na chwilę na ręce do pani ;)

Ja nie mogę ogarnąć domu po powrocie i mam takie rozgardiasz ze szok.
Byliśmy na zakupach wyprawkowych dla Marysi i uzupełniających do domu i ponad 300zl poszło... a jeszcze musimy książki jej kupić i opłacić żłobek i przedszkole... tyyyyyle pieniędzy na to pójdzie, że nie wiem...

1505303819-aaaaaa.jpeg
1505303836-aaaaaa.jpeg
1505303855-aaaaaa.jpeg
1505303928-aaaaaa.jpeg

Trochę wspomnień ;)

No dobra wracam do rzeczywistości ;)
Wczoraj wróciliśmy do domu. Przed wyjazdem skladalam papiery do pracy ale nie zadzwonili i dzisiaj Sławek mówi "dawaj chodź. Pojdziesz do szefowej pogadasz" no i poszłam.
Zaczynam 9.10 pracę ;) bo ona cv mojego nie dostała ale dobrze że przyszłam bo się jej podobam i ma plan żebym została kreatorem. Jednak zacznę od szwalni i wdrożenia w standardy firmy itp. Wiadomo muszę się nauczyć co i jak. Większość maszyn jest skomputeryzowana. A firma szyje specjalne ubrania dla sportowców z naciskiem na kolarstwo ;)

India masz książkę córki mojej szefowej właśnie ;)

Byliśmy w żłobku zeby sie dowiedzieć co i jak. Jutro Tymek pójdzie na trochę już. Ma znaczek z bączkiem ;)
Poszedł nawet na chwilę na ręce do pani ;)

Ja nie mogę ogarnąć domu po powrocie i mam takie rozgardiasz ze szok.
Byliśmy na zakupach wyprawkowych dla Marysi i uzupełniających do domu i ponad 300zl poszło... a jeszcze musimy książki jej kupić i opłacić żłobek i przedszkole... tyyyyyle pieniędzy na to pójdzie, że nie wiem...

To jeszcze chwila urlopu :-)
Super

reklama
Zyciowa :-)
Znaczek super, u nas sa tylko numerki :-D Ada ma 11

Fajnie, ze masz prace, nie bedzie zmartwien :-)
A jesli chodzi o finanse to podzielam bol i cierpienia, nie moge sie ogarnac :-/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry