reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Chociaż wczoraj pani dr ????? Na moje pytania o kupki no brzydkie yyyy piersia pani karmi yyyy no śluz yyyy tak może być. Może pani coś zjadła
Generalnie miałam jej ochotę odpowiedzieć że i owszem jem bo bym z głodu padła. A i ze nie trzeba sie tak przejmować To się pytam czy oglądać te kupy czy nie. To mi mówi że oglądać To dziś zawiozłam mocz na posiew To w sumie badanie bezinwazyjne a przynajmniej infekcje ukł moczowego wykluczy.
A poza tym zalecenia marchewka surowa, jabłuszko Rozszerzanie diety :D
Ale Franek solidarnie w zgodzie z odczuciami mamy osikał ją :D

Jestem straszna Jak mnie ci lekarze wkur.... masakra

Chociaż wczoraj pani dr ????? Na moje pytania o kupki no brzydkie yyyy piersia pani karmi yyyy no śluz yyyy tak może być. Może pani coś zjadła
Generalnie miałam jej ochotę odpowiedzieć że i owszem jem bo bym z głodu padła. A i ze nie trzeba sie tak przejmować To się pytam czy oglądać te kupy czy nie. To mi mówi że oglądać To dziś zawiozłam mocz na posiew To w sumie badanie bezinwazyjne a przynajmniej infekcje ukł moczowego wykluczy.
A poza tym zalecenia marchewka surowa, jabłuszko Rozszerzanie diety :D
Ale Franek solidarnie w zgodzie z odczuciami mamy osikał ją :D

Jestem straszna Jak mnie ci lekarze wkur.... masakra
Starej daty i plecie trzy po trzy xD
Ale nie dziwie Ci sie ja tez nerwowa :p
Wazne ze Ty wiesz :-)

Ostatnia edycja:
Moga być zęby bo ślini sie na potęge i do buzi wszystko pcha. Mojemu męzowi wcześnie wyszły więc kto wie.
Woda nie :) Franek tylko cyc i tak planuję do 6 miesiąca ;)
Dora moga isc zeby tez o tym myslalam czytałam ze to takze genetycznie moga isc
Mojemu tez wyszly tak jak nam :-)
A dzieci to zawsze pchaja wszystko do buzi i nadprodukcja sliny
Pamietam jak kolezanka sie chwalila codziennie mi ze na pewno zeby ida mala miala 3 miechy i tak codziennie a wyszly jej na 7 i pol mies pierwszy hehe

No dobra wracam do rzeczywistości ;)
Wczoraj wróciliśmy do domu. Przed wyjazdem skladalam papiery do pracy ale nie zadzwonili i dzisiaj Sławek mówi "dawaj chodź. Pojdziesz do szefowej pogadasz" no i poszłam.
Zaczynam 9.10 pracę ;) bo ona cv mojego nie dostała ale dobrze że przyszłam bo się jej podobam i ma plan żebym została kreatorem. Jednak zacznę od szwalni i wdrożenia w standardy firmy itp. Wiadomo muszę się nauczyć co i jak. Większość maszyn jest skomputeryzowana. A firma szyje specjalne ubrania dla sportowców z naciskiem na kolarstwo ;)

India masz książkę córki mojej szefowej właśnie ;)

Byliśmy w żłobku zeby sie dowiedzieć co i jak. Jutro Tymek pójdzie na trochę już. Ma znaczek z bączkiem ;)
Poszedł nawet na chwilę na ręce do pani ;)

Ja nie mogę ogarnąć domu po powrocie i mam takie rozgardiasz ze szok.
Byliśmy na zakupach wyprawkowych dla Marysi i uzupełniających do domu i ponad 300zl poszło... a jeszcze musimy książki jej kupić i opłacić żłobek i przedszkole... tyyyyyle pieniędzy na to pójdzie, że nie wiem...

1505303819-aaaaaa.jpeg
1505303836-aaaaaa.jpeg
1505303855-aaaaaa.jpeg
1505303928-aaaaaa.jpeg

Trochę wspomnień ;)

No dobra wracam do rzeczywistości ;)
Wczoraj wróciliśmy do domu. Przed wyjazdem skladalam papiery do pracy ale nie zadzwonili i dzisiaj Sławek mówi "dawaj chodź. Pojdziesz do szefowej pogadasz" no i poszłam.
Zaczynam 9.10 pracę ;) bo ona cv mojego nie dostała ale dobrze że przyszłam bo się jej podobam i ma plan żebym została kreatorem. Jednak zacznę od szwalni i wdrożenia w standardy firmy itp. Wiadomo muszę się nauczyć co i jak. Większość maszyn jest skomputeryzowana. A firma szyje specjalne ubrania dla sportowców z naciskiem na kolarstwo ;)

India masz książkę córki mojej szefowej właśnie ;)

Byliśmy w żłobku zeby sie dowiedzieć co i jak. Jutro Tymek pójdzie na trochę już. Ma znaczek z bączkiem ;)
Poszedł nawet na chwilę na ręce do pani ;)

Ja nie mogę ogarnąć domu po powrocie i mam takie rozgardiasz ze szok.
Byliśmy na zakupach wyprawkowych dla Marysi i uzupełniających do domu i ponad 300zl poszło... a jeszcze musimy książki jej kupić i opłacić żłobek i przedszkole... tyyyyyle pieniędzy na to pójdzie, że nie wiem...

To jeszcze chwila urlopu :-)
Super

reklama
Zyciowa :-)
Znaczek super, u nas sa tylko numerki :-D Ada ma 11

Fajnie, ze masz prace, nie bedzie zmartwien :-)
A jesli chodzi o finanse to podzielam bol i cierpienia, nie moge sie ogarnac :-/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry