reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja pod igla. Zalezy od miejsca, raz boli a innym razem niczego niemilego nie czuje, ale to jeszcze tyle godzin przede mna....

Wiki, ja tu ciagle wysylam fluidy, zeby malutka sie zdecydowala wreszcie :-)

Nie wiem czy Wam opowiadalam kiedys przy okazji swojej ciazy, ze na innym forum ciazowym z mojego miesiaca byla dziewczyna z problemami kardiologicznymi i na jakis miesiax przed terminem trafila na IP swojego szpitala i Ci dranie trzymali ja tam do konca, mimo, iz jedyne co jej robili to dawali leki takie, ktore i tak brala w domu. Malo tego - miala od kardiologa zaswiadczenie o wskazaniach do CC, a oni jej sie na SN uparli

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wiki współczuje, szkoda, że nie ruszyło. Cholera wie, od czego to zależy. Masuj sutki może to pomoze, tylko użyj jakiejś oliwki albo kremu żeby sie nie zmacerowały bo bedą Cię bolały przy karmieniu.

U mnie w druga stronę, skurcze od wczoraj tak mnie męczą, że śpię gdzie usiądę. Mam już kurczę bolesne, po 1,5 min i robią sie moementami regularne. Wczoraj serie co 1,5min [emoji33] zaczęłam sie szykować do szpitala ale przeszło. Dzisiaj powtórka. Tylko są co 7-10min. Tabsy nic nie pomagają, ani leżenie ani kąpiel. Już bym chciała albo urodzić albo żeby odpuściły bo zmeczona jestem i wkurzona na maksa...
1502532676-aaaaaa.jpeg
1502532680-aaaaaa.jpeg

@India [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ale jestem ciekawa wrażeń, po porodzie tez chce sobie zrobić [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lee, skarbie - moj drugi porod tak sie zaczal, ze nie dosc, ze 24 godz przed skurcze nieregularne, to pozniej na wieczor jak juz moerzylam mialam np prEz 40 min takiw regularne co 7 minut pozniej co 14 pozniej co 6. Nad ranem to jak wstawalam lapaly mnie co 3-4 min tak bolesne, ze 1,5 min trzymaly i ja sie w pol zginalam i ruszyc sie nie moglam. A jak na porodowce mnie polozyli to znowu skurcze co 8 minut, juz nawet polozna powiedziala, ze sie pospieszylam i chyba na patologie mnie poloza. I dokladnie po tym zdaniu akcja ruszyla. Po godzinie Ada byla z nami :-)

Lee, skarbie - moj drugi porod tak sie zaczal, ze nie dosc, ze 24 godz przed skurcze nieregularne, to pozniej na wieczor jak juz moerzylam mialam np prEz 40 min takiw regularne co 7 minut pozniej co 14 pozniej co 6. Nad ranem to jak wstawalam lapaly mnie co 3-4 min tak bolesne, ze 1,5 min trzymaly i ja sie w pol zginalam i ruszyc sie nie moglam. A jak na porodowce mnie polozyli to znowu skurcze co 8 minut, juz nawet polozna powiedziala, ze sie pospieszylam i chyba na patologie mnie poloza. I dokladnie po tym zdaniu akcja ruszyla. Po godzinie Ada byla z nami :-)

Ja właśnie sie tak czuje jakby rodziła, boje sie jechać na porodówkę żeby nie próbowali mi zatrzymać No teraz to jakieś cyrki z tym powstrzymywaniem porodów u nas są. Ale skurcze coraz mocniejsze, w sensie boleśniejsze.

Ja właśnie sie tak czuje jakby rodziła, boje sie jechać na porodówkę żeby nie próbowali mi zatrzymać No teraz to jakieś cyrki z tym powstrzymywaniem porodów u nas są. Ale skurcze coraz mocniejsze, w sensie boleśniejsze.

U Ciebie to na dwoje babka wrozyla, bo juz tyle mialas falszywych alarmow. Ja tez tak chetnie nie jechalam, ale ciagle mialam w glowie, ze to drugi porod, wiec moze byc szybciej

Lee kurcze to już kolejny poród więc w razie co to wszystko może szybko pójść... Może lepiej sprawdzić na IP?? A jakby chcieli zatrzymać to powiedz że masz dwójkę maluchów w domu.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India Gratulacje kochana za wytrzymanie [emoji16][emoji16][emoji16] czekamy na efekt [emoji7]

Wiki cały czas myślę o Was, i rozumiem cię że najbardziej chodzi o mamę. Wiadomo że nie widzicie się na co dzień to i byś chciała spędzić z nią czasu a i jeszcze wnuczkę pokazać. A twoja córcia to strasznie uparta [emoji6] - po kim tak?? [emoji13]

U nas po burzy ok, chociaż było strasznie, ale pobliskie Gniezno to oberwało konkretnie... A to tylko 17km od nas... Dziś już chłodno

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry