reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Aniu to nie od udka. Nie ma czegos takiego jak dieta karmiacej. Pewnie mu cos popristu nie pasowalo i juz. Ja jem wszystko.
Ja syna rodzilam 1,5 tyg po terminie z om. 18 marca a 19 mialam miec wizyte i skierowanie juz do szpitala :) a mala to juz mialam zaplanowane cc wczesniej. Troche zaluje ze nie probowalam sn tylko ze wtefy to pewnie w innym szpitalu musialabym rodzic

reklama
Pierwszy raz tak mi sie darl, nigdy wczesniej tak dlugo i tak przerażająco nie plakal dlatego powiazalam to z tym udkiem z grilla

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Moja tez czasem ma napady takie placzu. Moze zabki?
Wlasnie ostatnio moja tak sie darla w ciagu dwoch dni po kilka razy w ciagu dnia i sie ikazalo ze zabek wyszedl i zq kilka fni drugi:) awczesniej bawet sladu nie bylo ze ida takze takie zaskoczenie:)

Lezy teraz koło mnie spi i pierdzi....
No jego juz męczą ząbki bo slini sie i ciagle raczki w buzi.
Minelo juz 1,5 godziny a ja nadal jestem przerażona

Anka nie za wcześnie na ząbki Ile Bartuś ma ? On przecież niewiele starszy od Franka.
Franek też się silni i rączki do buzi wkłada ale czytałam ze to taki okres. Dziecko poznaje swoje rączki poprzez zmysły różne Potem przyjdzie czas na poznawanie stopy :)

Lee super ze jeszcze Emilek chce poczekać Niech sobie rośnie jeszcze

Wiki w tym szpitalu w którym leżała to dziewczyny po terminie przychodziły Tak od 2 do 7 dni Zależy od lekarza prowadzącego imiały indukcje. Najpierw balonik, ewentualnie masaż szyjki Potem test oxytocyny i w koncu oxytocyna jeśli test wychodził ok i to tak w czasie do 4 dni trwało. Ale kurcze najlepiej jak naturalnie sie zacznie Ananas taki surowy ma składnik który podobno przyspiesza porod i liscie malin. Podobno jest herbatka

Gratulacje ząbków tym którym wyszły. Moje dziecko nie przepada za moja tesciowa:) Rzadko ja widuje i pewnie dlatego Taki ryk był na jej widok ze szok A tak serio to muszę to częściej do ludzi brać bo dzikusek będzie

Wiki ja z Filipem wywoływanie miałam najpierw 10dni po tp, nic nie dało i potem po dwóch dniach 12 dni po tp. I wtedy już skurcze były. Ale i tak skończyło się CC.

Tak jak Dora pisze- herbata ale koniecznie z liści maliny, podobno działa cuda [emoji6]

Lee super że Emilek jeszcze posiedzi ale powiem Ci że już tyle razy Cię nastraszył że byłabym wykończona... [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora on ma 4 miesiace, moja Tosia tez tak zaczęła zabkowac i pierwszy zab wyszedl jak skonczyla pol roku

Teraz myślę ze moze on sie wystraszył bo tam byla głośna muzyka i duzo ludzi i dym z grilla i z ogniska. Dalam mu czopek viburcol i po 15 minutach sie uspokoił

reklama
Anka właśnie jeszcze dziś czytałam że pokarm nie przenika do mleka matki, ani chili, ani smażone, ani pieczone. Widocznie to taki zbieg okoliczności...

My byśmy u szwagra i szwagierki,zrobili grilla na spontana i dopiero przed 22 wróciliśmy a ja bez mleka dla malej. Już marudziła ale i tak ładnie wytrzymała. Teraz już wykapana chrapie.

A to takie wakacyjne zdjęcie mojej myszki - kapelusz był na chwilę, jak tylko poczuła że mają głowie to ściągała [emoji6]
IMG_20170801_125037.jpg

IMG_20170801_121017.jpg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170801_125037.jpg
    IMG_20170801_125037.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 338
  • IMG_20170801_121017.jpg
    IMG_20170801_121017.jpg
    59 KB · Wyświetleń: 334
Do góry