reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jak jest lekko ponad norme to wirus. Jak wysokie to bakteria. Nieznacznie podniesione oznacza ze nie trzeba antybiotyku wdrażać.

reklama
Wow India to niespodzianka [emoji16][emoji16]
Ja o trzecim nawet nie myślę... [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Latwo by nie bylo. Teraz roznica miedzy dziecmi 6 lat i super, bo Radek juz taki duzy i madry, a gdyby doszlo jeszcze trzecie male to nie wiem czy bym nie zwriowala ;-) kiedy tu czas na cokolwiek znalezc??
Ale pociagajaca jest perspektywa duzej rodziny, dzieci dorastaja przeciez i to szybciej niz chcemy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Latwo by nie bylo. Teraz roznica miedzy dziecmi 6 lat i super, bo Radek juz taki duzy i madry, a gdyby doszlo jeszcze trzecie male to nie wiem czy bym nie zwriowala ;-) kiedy tu czas na cokolwiek znalezc??
Ale pociagajaca jest perspektywa duzej rodziny, dzieci dorastaja przeciez i to szybciej niz chcemy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak masz rację, duża rodzina jest fajna. Nas jest trójka rodzeństwa z tym że mój brat to urodził się jak ja miałam 12lat. I może właśnie po takiej różnicy kolejnych 5-6lat mi się zamarzy...
Ale teraz wiem że ogarnięcie dwójki jest ciężkie, a jak wrócę do pracy to nie wiem co to będzie a gdzie tu trzech?? Dlatego będę się starała odciągać od siebie te myśli, cieszę się że Filip już nie jest jedynakiem i zawsze będzie miał kogoś z kim się będą wspierać (mam nadzieję [emoji16])
Jakby mi ktoś jeszcze mi zagwarantował że charakter kolejny maluch miał jak Amelka to może bo drugiego Filipa (charakterem) bym nie przeżyła [emoji6]
P.S. moja córcia właśnie zrobiła sobie półgodzinną przerwę we śnie i leży na brzuchu i nas obserwuje jak się szykujemy do spania [emoji7] słodki widok...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczynki
Ja z objawów przed ciazowych mialam bole podbrzusza ale to tak ze dwa dni przed terminem @ i plamienie imolantacyjne. Pomyślałam wtedy ze coś się popierdzielilo i będzie wcześniej@ Ale to był 11 cykl starań starań wszystko trwało półtora roku już miałam wizytę w klinice leczenia niepłodności zamówiona. Nie wierzyłam że uda się naturalnie i niespodzianka. Z moich osobistych obserwacji wszystko można sobie wmówić Ja miałam cykle z tkliwoscia piersi i nic z tego nie wynikało. Więc u mnie to widać nie jest wyznacznik. W ogóle w tej ciąży piersi zaczęły boleć i się powiekszylay jakoś pod koniec pierwszego trymestu. A w trzecim przystopowaly ale i tak są ze tezy rozmiary większe niż przed.

Poza tym Marysia fajnie po remoncie Magda ma przytulny pokoik
India niezły numer z mężem a może on tak mówi bo wie że ty się wahasz albo co córcia zmieniła i chce kolejną księżniczkę

My w tym roku nie wyjeżdżamy Franko mały a nad morze mam daleko i podróż męcząca by była dla nas i dla niego.
Zazdroszczę wam wypadów na zostaje ogród Chociaż ostatnio Franek nie lubi spacerów Budzi się i płacze co i rusz. Chyba mu się wózek nie podoba

Dzien dobry.
Ja juz 3dsiecka nie planuje :)
Wybredne te nasze dzieci co do wozkow hehe. Moja jezdzi w spacerowce jak miala 5 miesiecy jakos. Ta jejsie podoba bo wszystko widzi. Jak sam ja na pollezaco to sobie siada sama

reklama
Od piątku mamy maraton wizyt wczesniaka i nie tylko.
W piątek okulista i na szczęście koniec i dopiero w 12 miesiącu zalecana kontrola.
Wczoraj neonatolog i pobieranie krwi. Na szczęście N usg okazało się ze torbiel się zmniejszyła całkowicie i jest. Jeszcze na poczatku sierpnia wizyta u neurologa mam nadzieję ze potwierdzi słowa neonatologa że nie mamy się czym martwić.
Dziś jedziemy do chirurga bo kikut pepowinowy jeszcze nie odpadł i nie wiadomo czy nie trzeba chirurgiczne usuwać.
Franek jest totalnie rozstrojony przez te wizyty Biedaczek nie może spać i z rąk by mi nie schodził.
W czwartek natomiast ja mam wizytę u ginekologa bo jeszcze nie byłam. Muszę Franka zabrać bo to znów wyjazd 70km i na tak długo go nie zostawię szczególnie teraz.
U nas to raczej starań o kolejne nie będzie póki co problem z powrotem do sexu. Zobaczymy co powie lekarz

Do góry