reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Chyba 34/35. Jak pisała o pogrzebie to miała 31, a minęło juz chyba 3tygKtory tydzien ma Lee? 32? Lee odezwij sie jak mozesz
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
No tak coś koło tego może być bo jakoś miesiąc różnicy prawie między nami.
Bylismy na IP dostałam kroplówki. Lekarz powiedział, ze niestety przez wielowodzie bedą co rusz pojawiały sie takie skurcze i któregoś razu nie da sie zatrzymać. Nie panikować bo dzidziuś zdrowy i coraz bezpieczniej jest. Jestem w 33 tc.
Jesteśmy w domu i mamy więcej leżeć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jesteśmy w domu i mamy więcej leżeć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Lee ale Twój synuś lubi straszyć. Oszczędzaj się i do wyrka!!!!!
Ja nie mam dolegliwości a dziś przez pogodę zarobiłam sobie dzień leniuszka. Ja, Wiki, łóżko i książka. Mąż też z nami się potulil od rana. Zaraz jedzie do pracy a potem przywiezie obiadek, chyba pizza będzie.
Pokoje ogarnięte w miarę, chciałam jeszcze w kilku szafkach poprzekładac ale jak nie zdążę to trudno. Miałam odpocząć jak wszystko będzie wypieszczone ale przedpokój i kuchnia poczekają
Ja nie mam dolegliwości a dziś przez pogodę zarobiłam sobie dzień leniuszka. Ja, Wiki, łóżko i książka. Mąż też z nami się potulil od rana. Zaraz jedzie do pracy a potem przywiezie obiadek, chyba pizza będzie.
Pokoje ogarnięte w miarę, chciałam jeszcze w kilku szafkach poprzekładac ale jak nie zdążę to trudno. Miałam odpocząć jak wszystko będzie wypieszczone ale przedpokój i kuchnia poczekają
reklama
KasiaMarysia23
Wiki smaka narobiłaś ochoty na pizze. Oj[emoji12]
Lee uff. Kochana straszycie nas tu. Najwazniejsze ze jeszcze mały posiedzi w brzuniu
Lee uff. Kochana straszycie nas tu. Najwazniejsze ze jeszcze mały posiedzi w brzuniu