Wkleje juz co naskrobalam na starczkach bo taka epopeje walnelam ze klekajcie narody [emoji23]
Jestem! Przepraszam, ze tak dlugo ale przed chwila dopiero dotarlismy do domu. A wczesniej nie bylo nawet kiedy cos skrobnac.
WSZYSTKO OKEJ !!!!!! [emoji7][emoji7]
Pewnie sie zaraz porycze ze szczescia jak mnie euforia pusci [emoji23]
Dzieci ciagle idealnie z OM i rowno rosna [emoji1377][emoji1377] w ciagu 10 dniu urosly 12mm i teraz maja 32mm [emoji7][emoji7]
jeden dzidzius sobie spal albo mial lenia dzisiaj bo widzialam tylko jak buziakiem rusza a drugi dzidzius odstawil makarene [emoji23] machal non stop raczkami i nozami. Jezu jaki to piekny, zachwycajacy i niesamowity widok! Tych uczuc opisac sie nie da! [emoji173]️[emoji173]️
Ciaza 2 kosmowkowa, 1 owodniowa. Takze im starsza ciaza tym bede miala wiecej coraz wiecej wizyt aby kontrolowac rozwoj dzieci.
Mialam dluuuugasny wywiad, bede miala robiona glukoze (w Holandii nie kazda ciezarna to ma) bo oboje rodzice mieli zdiagnozowana cukrzyce. Tez bede miala kontrolowane hormony tarczyczy z powodu mamy problemow z tarczyca. Cieszy mnie, ze o wszystkim wspomnialam teraz bo to nie sa standardowe badania a teraz mam juz wszystko w dokumentach.
Za tydzien w czwartek mam USG prenatalne, pappa i ogolna morfologie.
Jesli bedzie wszystko okej to rozpakujemy sie w 36-37tc czyli w polowe stycznia.
I tymi widomosciami dzisiaj powitalismy poczatek 11 tygodnia [emoji322][emoji323][emoji64][emoji64]
10tc+0 [emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji322]
Kuba byl taaaaaki przejety na wizytach, ze by dnia nie starczylo na jego pytania [emoji23] musialam mu przerywac [emoji23] a cieszy jak glupi i dzisiaj zabral zdjecia dzieci do pracy bo za tydzien tez chce wziac pol dnia wolnego na USG no i musi podac sensowny powod tak czestych teraz zwolnien na kilka godzin. Zeby krzywo nie patrzyli i zeby nie robili mu problemow.
A to nasze Cuda [emoji173]️[emoji173]️
Dzidzius nr 1
Dzidzius nr 2
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom