reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja tez mialam zrobic zakupy w Lidlu, ale nie chce mi sie z dzialki ruszac.

Viola, kciuki za wizyte u stomatologa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tak dzwoneczku, od wczoraj na dzialce. Spalismy dla atrakcji w namiocie i ledwo Ada zasnela, bo jej sie tak podobal ten namiot, ze wariowala. Wstalismy po 7, Ada juz od godziny spi ;-) takze poprzestawia nam sie zegar mocno

Wiki, czasem warto poporownywac, zeby mniej zaplacic, roznice sa spore.
Najwazniejsze, ze bedzies miala wyniki

Dzwoneczku, super, ze dajecie rade :-)

Ja dzisiaj pierwszy raz od dwoch czy trzech lat na moj rower wsiadlam[emoji16][emoji16][emoji16]

O India pod namiotem i nie było zimno ?
No my co dzień to coraz bardziej się przyzwyczajamy :) nie żałuję bo przynajmniej mamy okazję pobyć wszyscy razem już było nam to potrzebne. A moja Zuzia to pewnie w szoku bo nigdy za bardzo tak z nią nie wychodziłam jedynie do rodziców czy do szkoły do Lili albo spacer a teraz non stop coś się dzieje :)
Najgorzej że te zupki co wzięłam w słoikach to się chyba zmarnowały niby zawekowane a jak otworzę to jakiś dziwny zapach mają więc gotuję bo wolę nie ryzykować.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

India udanego wypoczynku:)
Tyłek nie boli?

Dzwoneczku pieknej pogody życzę. Masz gdzie gotować?

Wiki to czekamy na wyniki. W eskulapie masz diagnostyke?

Viola kciuki za Filipa ,oby nie płakał[emoji110][emoji110]

My nic w lidlu nie bierzemy
Coś zle robie ,bo Magda mi sie osuwa. Waży 10 kg i już mi ciezko chodzić w kieszonce. Jutro popróbuje u mamy plecak.
1500479825-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu dziękuję, wzięłam ze sobą mała maszynke indukcyjna i garnuszek więc ugotować jest na czym

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu osuwa się bo ciężka ale pozycję i dociagniecie macie dobre, nie widzę żeby coś było źle :) większe dzieci tak mają :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A jednak poszłam do tego Lidla. Gdybym miała sobie coś kupić to by mi się nie chciało ale ze to dla Dzidziulki mojej to poszłam :)

reklama
Wczoraj latałam po lekarzach z synkiem. Masakra hak porem mnie bolało. Leki nie bardzo pomagały, leżeć nie mogłam, strasznie chodzić mi sie chciało...
Bałam sie ze na porodówce skończę... w nocy bóle z krzyża. Ale od rana spokojniej..
osiwieje normalnie [emoji17]
Jeszcze trochę mi zostało i wolałabym jak najdłużej w dwupaku byc
A tu sie nie zapowiada ....

Do góry