KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Wikii czemu??
India albo wiecej mleka daj
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
India albo wiecej mleka daj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nie mam zachcianek, nie objadam się, ciągle gdzieś z tyłkiem latam zamiast odpocząć, Wikusia też grzeczna. Na początku tylko miałam przeboje ale chwilę tylko. Teraz zgaga tylko ciągle i czasem bezsenność. Do tego każdy twierdzi że na dziewczynkę za dobrze wyglądam ale to nie ma reguły. W szkole rodzenia, Łukasza znajomi z gimnazjum też są, dziewczyna 6 tyg ma ciążę młodsza od mojej i to że brzuch ma taki jak ja albo i większy to jest nic do tego jak cała wygląda, nogi ręce wszystko razy trzy. A była normalnej postury, nie chudzinka XS ale tak ok max L a teraz xxxx... Może to zniknie po porodzie, ale spodziewa się chłopaka i gdzie reguła.. ja jeszcze nie miałam fazy że mam dosyć brzucha i chce rodzić. Ale już będę mogła ją przytulić i w ogóleWiki taka kolej rzeczy mi też ciąża szybko zleciała,niestety nie tak łaskawie jak Tobie. Ale pamiętam, że jak miałam brzuszek to tak mówiłam- oooj chciałabym już urodzić, nie mogę się doczekać. A teraz tęsknie za kopniakami, za tym stanem ciążowym kiedy bezkarnie mogłam się objadać wszystkim.