reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Siknelo mi troche tego syropu :-) musze go chyba lyzeczka dozowac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiki taka kolej rzeczy:) mi też ciąża szybko zleciała,niestety nie tak łaskawie jak Tobie. Ale pamiętam, że jak miałam brzuszek to tak mówiłam- oooj chciałabym już urodzić, nie mogę się doczekać. A teraz tęsknie za kopniakami, za tym stanem ciążowym kiedy bezkarnie mogłam się objadać wszystkim.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki taka kolej rzeczy:) mi też ciąża szybko zleciała,niestety nie tak łaskawie jak Tobie. Ale pamiętam, że jak miałam brzuszek to tak mówiłam- oooj chciałabym już urodzić, nie mogę się doczekać. A teraz tęsknie za kopniakami, za tym stanem ciążowym kiedy bezkarnie mogłam się objadać wszystkim.

A ja nie mam zachcianek, nie objadam się, ciągle gdzieś z tyłkiem latam zamiast odpocząć, Wikusia też grzeczna. Na początku tylko miałam przeboje ale chwilę tylko. Teraz zgaga tylko ciągle i czasem bezsenność. Do tego każdy twierdzi że na dziewczynkę za dobrze wyglądam ale to nie ma reguły. W szkole rodzenia, Łukasza znajomi z gimnazjum też są, dziewczyna 6 tyg ma ciążę młodsza od mojej i to że brzuch ma taki jak ja albo i większy to jest nic do tego jak cała wygląda, nogi ręce wszystko razy trzy. A była normalnej postury, nie chudzinka XS ale tak ok max L a teraz xxxx... Może to zniknie po porodzie, ale spodziewa się chłopaka i gdzie reguła.. ja jeszcze nie miałam fazy że mam dosyć brzucha i chce rodzić. Ale już będę mogła ją przytulić i w ogóle :)

Ja też byłam opuchnięta. Poszło mi w ramiona, w boczki i też mówili że chłopak[emoji5]
Ja nie mogłam się w pełni cieszyć ciążą niestety... Ale fajnie wspominam szczególnie ten 8-9 miesiąc.
Ciesz się, że tak dobrze znosisz ciąże, ja na dziewczynke wymiotowałam jak kot do 14tc ,a nawet w 15 i 16 się zdarzyło, zgagi mało miałam , a Magda kudłata była bardzo.

Ja przez całą ciążę tylko 3 razy wymiotowałam z czego raz to raczej zatrucie woda jabłkowa. Cieszę się żeby mi wystarczyło na długo bo kolejna nie szybko będzie, i nikt nie powiedziała że będzie równie miła.
Mój mąż chodzi i smuta, pytam go się czemu, przecież tak chciał córeczkę a on na to że nie wie jak obsłużyć takie maleństwo żeby nic jej nie zrobić a najbardziej to mu smutno że mnie tak będzie bolało przy porodzie a on nie chce żebym cierpiała.

Jeszcze chwila i będzie wszystko gotowe póki co jest tak
IMG_20170708_232446792~3.jpg
jeszcze jedna suszarka z tymi rozmiarami została do ogarnięcia :)

Załączniki

• IMG_20170708_232446792~3.jpg
    IMG_20170708_232446792~3.jpg
    868,5 KB · Wyświetleń: 402
reklama
Do góry