reklama
Paraplu
Fanka BB :)
@viola150 jakos sie nie zastanawiam jak to ogarniemy. Poki co skupiona jestem na tym by dotrwac do drugiego trymestru.
@Wiiktoriiaaa o wlasnie nie moge byc sama na forum
@Pata07 przykro mi ktory cykl juz sie starasz?
Swiruje ze strachu dziewczyny tak sie boje tego 9tc. Tak swiruje, ze sie umowilam na poniedzialek prywatnie na szybkie USG zeby sprawdzic czy serducha pikaja bo do 20 lutego to psychicznie sie wykoncze.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Wiiktoriiaaa o wlasnie nie moge byc sama na forum
@Pata07 przykro mi ktory cykl juz sie starasz?
Swiruje ze strachu dziewczyny tak sie boje tego 9tc. Tak swiruje, ze sie umowilam na poniedzialek prywatnie na szybkie USG zeby sprawdzic czy serducha pikaja bo do 20 lutego to psychicznie sie wykoncze.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Paraplu
@Paraplu 5 cykl, teraz bedzie 6 a Ty długo? U mnie tez sa duze szanse na bliźniaki u chłopaka w rodzinie tata i ktoś jeszcze sa blizniakami
Troche skomplikowane. Zaczelam w tamtym roku. Udalo sie w 1 cyklu ale w 10tc stwierdzono poronienie zatrzymane. Potem pol roku dochodzilam do rownowagi, potem mialam podejrzenie zrostow. Koniec koncow w biopsji szyjki macicy wyszedl CIN1 i to sprawca moich problemow z bolowych.
Teraz udalo sie w 3 cyklu
A blizniakow u nas nigdy nie bylo a mamy rozpisane drzewa genealogiczne do prawie 1800 roku. Z tego co czytalam blizniaki jednojajowe, jakie sa u mnie, pojawiaja sie przypadkowo i nie ma znaczenia genetyka ani inne czynniki (w przeciwienstwie do dwujajowych). Jednojajowe to 0,4% wszystkich ciaz i akurat trafilo na nas
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
KasiaMarysia23
Dobre to mleko jaglane?
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
I gratuluje[emoji4]
reklama
Wiiktoriiaaa
Paraplu z bliźniakami to fajnie i nie fajnie. Fajnie jak jednojajowe dwa podobne szkraby, i zawsze tym dzieciom później fajnie razem. Ale dla rodziców podwójne karmienie, przewijanie, podwójne wydatki. Ale jednocześnie podwójne szczęście pewnie że musi być dobrze tym razem, innej opcji nie ma.
Pata szkoda, rozumiem Cię doskonale, ale nie załamuj się, w końcu się uda, ale nie nastawiaj się że to będzie już teraz zaraz. Czasem trzeba czasu.
Siedziałam dzisiaj w tej szkole rodzenia i tak trochę chyba będę panikować zaraz.
Pata szkoda, rozumiem Cię doskonale, ale nie załamuj się, w końcu się uda, ale nie nastawiaj się że to będzie już teraz zaraz. Czasem trzeba czasu.
Siedziałam dzisiaj w tej szkole rodzenia i tak trochę chyba będę panikować zaraz.