reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mala mi ja juz przyzwyczajona, a ona teraz probuje sama jedzenia, a ja jem to co ona wiec zmiana mleka nic nie zmieni.

India najgorsze ze teraz wszystko moze uczulac... Oby te plamy bledly. U nas po kapieli sie zaogniaja albo jak lezy bez spodenek. U mnie troche inaczej wygladaja bo sa bardziej rozlane.

reklama
Mieso wieprzowe? A dlaczego? O reszcie wiem, ale o miesie wieprzowym nic lekarz nie mowil. Ja od poczatku diety jem wieprzowe i nie zauwazylam zeby cos bylo nie tak.
Ja mam odstawione mleko i przetwory, jaja, drob, pomidory ,maliny, truskawki ,ryby, orzechy, kakao,czekolade, wolowiny tez nie jem bo jak mleko to i wolowina.
Plus nie jem cukinii, parowek,ryzu, rodzynek,
unikam dzemu porzeczkowego, bananow, drożdże tez widze ze zle na Magde dzialaja

Jem wszystkie kasze, wieprzowine, platki owsiane glownie w ciastkach domowej roboty, dzem brzoskwiniowy, pestki dyniki,slonecznika,gumy fritt, paluszlo slone, jablka i gruszki
Czasem chleb razowy

Jednorazowo zdarzylo mi sie np.sosu meksykanskiego z biedry sprobowac, albo te mamby.

Viola a kortyzon tylko na recepte?
Tak, wszystkie sterydy tylko na receptę.

Matko Marysiu podziwiam za to co jesz a czego nie jesz... A jak twój organizm, twoje wyniki?? Bo moja ciocia też tak dużo poprawiała i jej wyniki się strasznie pogorszyły, miała anemię i coś tam jeszcze.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia podziwiam takie jedzenie, ja bym chyba padla z głodu, moze dlatego ze średnio lubie kaszki,kasze, kluski takie. No ale jak by byla konieczność to dla Wiki wszystko <3 chociaż 3 miesiące ale w praniu wyjdzie jak to z nią bedzie.
Aaa ja jeszcze trochę i rodze :o jak to zlecialo.

Wiki, jeszcze tylko chwila :-)
Zarzuc jakas aktualna fotka brzuszka :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India musze zrobic bo w sumie przez te remonty dawno nie robiłam, chyba skończę dzisiaj te rzeczy z pudel ogarniać i będę miala dostęp do lustra, także wrzuce wieczorem albo jutro. Kazdy mówi ze ogromny ale na moje oko to przeciętny :p :)

Wiki pochwal sie koncowym efektem:) my w dlugi weekend malujemy. Chcemy nowe meble kupic.:)
Brzuszek tez pokaz.
Ja teraz mysle ze moglam przechodzic na mm ale juz za pozno ,bo ona nie jadek ,mam z nia krzyz zeby zjadla i nie chce jej dokladac stresu z butla.

Viola dzieki. Tak myslalam, ze na recepte.
Moje wyniki bardzo dobre,bo duzo jem miesa. Co dzien. Malo wapna mam tylko.

Dzis sos z kaczki u mnie:)

Dziewczyny jak siadaja Wasze maluszki? Moja tylko z czworaka siada.

Nagrywalam filmik i udalo mi sie uchwycic jak podnosi pupe do gory i robi mostek. Wrzuce wam zdjecie z tego filmu i Madzie
Screenshot_2017-06-04-15-14-09.png
DSC_1386.jpg

Załączniki

• Screenshot_2017-06-04-15-14-09.png
    Screenshot_2017-06-04-15-14-09.png
    120,7 KB · Wyświetleń: 304
  • DSC_1386.jpg
    DSC_1386.jpg
    229,4 KB · Wyświetleń: 309
Moja siada z czworaka, ale nie tak calkiem, bo sama to stednio siedzi, bardziej jak Madzia na zdj 2

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry