reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mala mi ja juz przyzwyczajona, a ona teraz probuje sama jedzenia, a ja jem to co ona wiec zmiana mleka nic nie zmieni.

India najgorsze ze teraz wszystko moze uczulac... Oby te plamy bledly. U nas po kapieli sie zaogniaja albo jak lezy bez spodenek. U mnie troche inaczej wygladaja bo sa bardziej rozlane.

reklama
Mieso wieprzowe? A dlaczego? O reszcie wiem, ale o miesie wieprzowym nic lekarz nie mowil. Ja od poczatku diety jem wieprzowe i nie zauwazylam zeby cos bylo nie tak.
Ja mam odstawione mleko i przetwory, jaja, drob, pomidory ,maliny, truskawki ,ryby, orzechy, kakao,czekolade, wolowiny tez nie jem bo jak mleko to i wolowina.
Plus nie jem cukinii, parowek,ryzu, rodzynek,
unikam dzemu porzeczkowego, bananow, drożdże tez widze ze zle na Magde dzialaja

Jem wszystkie kasze, wieprzowine, platki owsiane glownie w ciastkach domowej roboty, dzem brzoskwiniowy, pestki dyniki,slonecznika,gumy fritt, paluszlo slone, jablka i gruszki
Czasem chleb razowy

Jednorazowo zdarzylo mi sie np.sosu meksykanskiego z biedry sprobowac, albo te mamby.

Viola a kortyzon tylko na recepte?
Tak, wszystkie sterydy tylko na receptę.

Matko Marysiu podziwiam za to co jesz a czego nie jesz... A jak twój organizm, twoje wyniki?? Bo moja ciocia też tak dużo poprawiała i jej wyniki się strasznie pogorszyły, miała anemię i coś tam jeszcze.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia podziwiam takie jedzenie, ja bym chyba padla z głodu, moze dlatego ze średnio lubie kaszki,kasze, kluski takie. No ale jak by byla konieczność to dla Wiki wszystko <3 chociaż 3 miesiące ale w praniu wyjdzie jak to z nią bedzie.
Aaa ja jeszcze trochę i rodze :o jak to zlecialo.

Wiki, jeszcze tylko chwila :-)
Zarzuc jakas aktualna fotka brzuszka :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India musze zrobic bo w sumie przez te remonty dawno nie robiłam, chyba skończę dzisiaj te rzeczy z pudel ogarniać i będę miala dostęp do lustra, także wrzuce wieczorem albo jutro. Kazdy mówi ze ogromny ale na moje oko to przeciętny :p :)

Wiki pochwal sie koncowym efektem:) my w dlugi weekend malujemy. Chcemy nowe meble kupic.:)
Brzuszek tez pokaz.
Ja teraz mysle ze moglam przechodzic na mm ale juz za pozno ,bo ona nie jadek ,mam z nia krzyz zeby zjadla i nie chce jej dokladac stresu z butla.

Viola dzieki. Tak myslalam, ze na recepte.
Moje wyniki bardzo dobre,bo duzo jem miesa. Co dzien. Malo wapna mam tylko.

Dzis sos z kaczki u mnie:)

Dziewczyny jak siadaja Wasze maluszki? Moja tylko z czworaka siada.

Nagrywalam filmik i udalo mi sie uchwycic jak podnosi pupe do gory i robi mostek. Wrzuce wam zdjecie z tego filmu i Madzie
Screenshot_2017-06-04-15-14-09.png
DSC_1386.jpg

Załączniki

• Screenshot_2017-06-04-15-14-09.png
    Screenshot_2017-06-04-15-14-09.png
    120,7 KB · Wyświetleń: 312
  • DSC_1386.jpg
    DSC_1386.jpg
    229,4 KB · Wyświetleń: 312
Moja siada z czworaka, ale nie tak calkiem, bo sama to stednio siedzi, bardziej jak Madzia na zdj 2

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry