reklama
MałaMi90
Fanka BB :)
India biore zyrtec na noc bo wtedy najdluzszs przerwa. ogolnke jest to lek nowej generacji wiec bardziej bezpieczny. no troche pomagaja bk bez nich to chyba bym zeszla z tego swiata. tak z miesiac najgorzej mnie meczy....
India czy to atopowe zapalenie skory?
India czy to atopowe zapalenie skory?
India9
Ja juz nie wytrzymuje mojej alergii na te cholerne pylki. Dzisiaj caly dzien kichalam, mam zawalone zatoki, boli mnie nos, mam podraznione gardlo. Musze cos kupic. A i oczywiscie mega lzawia mi oczy....
Lekarze pediatrzy i demratolog utrzymywali, że to ŁZS, ale jej sie to teraz roznosi po calym ciele jak widac i coraz czesciej ma rumience gorace na policzkach, wiec ja obstawiam alergie jakas. Albo skaza bialkowa albo i skaza i inne alergeny. A do mojej dr na szczepienie termin na 22.06 dopiero mam. Moze do chorych ja zapisze i pojde po skierowanie do alergologa
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lekarze pediatrzy i demratolog utrzymywali, że to ŁZS, ale jej sie to teraz roznosi po calym ciele jak widac i coraz czesciej ma rumience gorace na policzkach, wiec ja obstawiam alergie jakas. Albo skaza bialkowa albo i skaza i inne alergeny. A do mojej dr na szczepienie termin na 22.06 dopiero mam. Moze do chorych ja zapisze i pojde po skierowanie do alergologa
KasiaMarysia23
India niestety tak... Mojej tak samo się roznosi. Wiesz jadłyśmy kupne bułki, ja dzis parówki wieprzowe , wczoraj zjadłam pare orzeszków i ze 3 mamby truskawkowe i malinowe nic strice mlecznego więc już sama nie wiem.
Jutro mija tydzień od odstawienia fenistilu więc za tydzien lece robić jej panel i gluten do tego zrobimy.
Koniecznie weź skierowanie!
Jutro mija tydzień od odstawienia fenistilu więc za tydzien lece robić jej panel i gluten do tego zrobimy.
Koniecznie weź skierowanie!
viola150
Ojej biedna Ada [emoji17][emoji17][emoji17] a drapie??
To pylenie w tym roku jest jakieś masakryczne. Nawet pediatra nam mówiła. Myśleliśmy że z Filipem pojedziemy dziś na IP bo id wtorku bierze syrop na alergię i krople do oczu a on dziś tak potarł oczy że wyglądają strasznie, aż w środku takie jakieś... Nie wiem jak to opisać. Ale oblozylam mu rumiankiem,polezal, zakropilam i poszedł spać. Jeśli do rana nie będzie poprawy to lekarz.
Dziś chyba najgorsza pogodą bo sucho a wiało i wszystko roznosiło...
Odpukac narazie u Amelki wszystko ok.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To pylenie w tym roku jest jakieś masakryczne. Nawet pediatra nam mówiła. Myśleliśmy że z Filipem pojedziemy dziś na IP bo id wtorku bierze syrop na alergię i krople do oczu a on dziś tak potarł oczy że wyglądają strasznie, aż w środku takie jakieś... Nie wiem jak to opisać. Ale oblozylam mu rumiankiem,polezal, zakropilam i poszedł spać. Jeśli do rana nie będzie poprawy to lekarz.
Dziś chyba najgorsza pogodą bo sucho a wiało i wszystko roznosiło...
Odpukac narazie u Amelki wszystko ok.
KasiaMarysia23
Z krwi mozna zrobić na każdy alergen.ale mi doktork kazał czekać do roku. Pierdziele, 3 miesiace w te czy w te , nie wiem co jej moge dac zeby jej nie zaszkodzic bardziej. Ale wiadomo ze na 100% nigdy pewnosci nie ma.A w tym wieku juz robia testy na konkretne alergeny??
KasiaMarysia23
Tylko , że ja nic mlecznego nie jem. Ostatni raz zjadłam kawałek czekolady to było 13.04. Brała fenistil , a plamy jak były tak są i nawet się roznoszą...
reklama
viola150
Pewnie ta papka ma w składzie coś znieczulającego, chłodzącego i dlatego jej lepiej. Tylko to doraźne rozwiązanie. Koniecznie musicie się wybrać do alergologa.Viola, drapie przy stopach sie, pod lydkami i to mocno. Jak ja smaruje biala papka to chyba lepiej jest. Niedlugo juz cala biala bedzie chodzila.
Wydaje mi się że możesz iść w dzieci chore po to skierowanie bo teraz jest zdecydowanie mniejsze oblężenie. Ja jak byłam z moimi we wtorek bo praktycznie pusto.