reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, ale skaza to nie jest kwestia tylko mleka. To mieso wieprzowe, wolowe, ryby, orzechy, bialka, soja, kako, cytrusy i pewnie cos jeszcze.
Ja widze u nas nasilenie ilekroc probuje podac obiadek z pomidorami - po pierwsze zjada kilka lyzeczek i wiecej juz nie chce, a po drugie po kilku godz ma rumience, wiec dzis to juz nawet dla mnie pewne, ze rezygnujemy z tych obiadkow.
Dzisiaj zjadla ze dwie trzy lyzeczki deserku i znowu rumience - obstawiam kiwi znajdujace sie w skladzie.... i tak na dobra sparwe to moze byc potencjalnie uczulona na wszystko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mieso wieprzowe? A dlaczego? O reszcie wiem, ale o miesie wieprzowym nic lekarz nie mowil. Ja od poczatku diety jem wieprzowe i nie zauwazylam zeby cos bylo nie tak.
Ja mam odstawione mleko i przetwory, jaja, drob, pomidory ,maliny, truskawki ,ryby, orzechy, kakao,czekolade, wolowiny tez nie jem bo jak mleko to i wolowina.
Plus nie jem cukinii, parowek,ryzu, rodzynek,
unikam dzemu porzeczkowego, bananow, drożdże tez widze ze zle na Magde dzialaja

Jem wszystkie kasze, wieprzowine, platki owsiane glownie w ciastkach domowej roboty, dzem brzoskwiniowy, pestki dyniki,slonecznika,gumy fritt, paluszlo slone, jablka i gruszki
Czasem chleb razowy

Jednorazowo zdarzylo mi sie np.sosu meksykanskiego z biedry sprobowac, albo te mamby.

Viola a kortyzon tylko na recepte?

Wiesz co, ma je od niedawna, ale byly juz bledsze do przedwczoraj jak podalam troche pomidorowki, ale jeszcze nie mialam co do niej pewnosci

Wiki hahahaha niee:) jem kaszki z Magda na śniadanie albo kasza jaglana z dzemem, potem owoc i kisiel, Obiad sos/ bitki z ziemniakami albo kasza i salata albo papryka albo razem, z kolacja gorzej czasem obiad jem znowu czasem kluski kladzione z boczkiem podsmazone plus owoc. Ostatnio jadlam ciastka wlasnej roboty, drozdzowki - ale chyba drozdze Madzi szkodza wiec nie robie juz.

India na te plamy mialam masc robiona z odrobina kortyzonu i pomoglo,bylo ok dopoki nie sprobowalam tortu z chrzcin.

reklama
Zobacze czy sie uspokoja te plamy jak bede dawala jej to co na bank jej nie uczula

Do góry