reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka ;)
M.a.r.t.a_w trzymam kciuki, moze jeszcze będzie dobrze ;)

India mi teraz badania tarczycowe wyszły idealnie, ale nie odstawiam euthuroxu. W ciąży mi wyszła subkliniczna niedoczynność a wczesniej nic sie nie działo. Oby sie zapalenie po ciążowe nie zrobiło.

Dora cudowny maluszek, do zacałowania ;D

Nadziejka jaki Fifi juz duży i jaką minke zrobil ;) przystojniaczek ;)

MalaMi cudna Amelka wszystkiego najlepszego z okazji 4 miesięcy ;) my dzisiaj mamy 3 miesiące ;)

Życiowa powodzonka w "wyprowadzaniu" Tymka z łóżka rodziców, mi sie udało poki co na pół nocy odkładać Jasia do łóżeczka, zwykle okolo 3-4 ląduje u mnie w łóżku, ale wszystko małymi kroczkami i sie przestawi Bączek ;)

Mój 3 miesięczny Johny ;D
1495189350-aaaaaa.jpeg

1495189362-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuśka jaki klocuszek fajny sliczny ;)

a Tymi to ma takie nogi fajne grubaśne ze jeju:p

u nas tez Filip kolo 3-4 idzie z lozeczka do nas do lozka spac bo tak sie tlucze i budzi ze nie bedzie spal pozniej i koniec a jak go przytulimy do spi do 6-6.30

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki wystarczy powiedzieć do małego "żabko" i taki oto efekt, nie wiem co w tym takiego ale zawsze jak go tak nazwę tak zaciesza :D

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Lee to wieczory tragednia mowisz? Dasz rade kochana:) wiem ze to glupio zabrzmi ale pogadaj z nim, powiedz ze jest duzym chlopcem, a duzi chlopcy nie placza

India a kiedy masz wizyte u endo? Oby to pociazowe bylo[emoji110][emoji110]

Dora oooj jaki on slodki. Pieknie wyglada i wcale nie taka kruszynka:)

Nadziejka hahaha super minka Filipa:)
Stopy i raczki nawet dorosli maja chlodne więc sie nie przejmuj.

Zyciowa powodzonka i wytrwalosci. W koncu sie uda!!

Mala mi slicznotka! Adka Sto latek kobietko :)
U nas body z krotkim ale w domu ma tez leginsy.

Viola hoho super waga! :) baleronek jak to moja doktorka powiedziala.

Kasia nie za grubo ubralas? Ciepelko takie.

U nas masakra. Wyszly Magdzie czerwone plamy na nogach i wysypka na twarzy i szyji. Dawalam jej sinalc,ja zjadlam swoje drozdzowki z dzemem porzeczkowym i morelowym, aa i wczoraj cukinie z mieskiem mielonym i paprka i cebula. Normalnie brak mi slow...

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry