reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Właśnie chciałam zapytać czy Madzia bierze zabawki do buzi, bo Amelka ładuje wszystko co chwyci, nawet śliniak. A dziś tak próbowała złapać chleb od Filipa że w końcu jej się udało. W ostatniej chwili wzięłam z ręki zanim w buzi wylądował (był z ziarnami więc wolałam nie ryzykować)

Marysia nie chce mi się wierzyć że jakbyś ugotowała marchewkę, brokuła, kalafiora itp i położyła jej na blacie to nie chwyci i nie spróbuję... To takie kolorowe że powinno się dzieciom się chociażby wizualnie podobać.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola kupie jej krzeselko i zobaczymy. Moze sie w nim odnajdzie:)
Nagram ja przy jedzeniu, wysle Kulci zeby nie bylo ze wymyslam[emoji5]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

bo Marysiu za malo jej dajesz wez ja posadz na podlodze i na pieluszce poukladaj jakies male kawalki buleczki czy warzywa ugotowanr jak ma zabki to juz na bank sobie poradzi i sama sie nauczy ja tez zaczelam tak dawac Filipowi i kupilam krzeselko bo wygodniej duzo . wkladaj jej do raczki buleczke czy cos wybrudzi sie to sie wybrudzi ale cos tam zje na pewno.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

India ta corka mojej sasiadki ma quatro lion podobny do tego quatro mio ale troche inny tylko ta jej mala jest taka sama jak Filip wielkosciowo i nie wiem ten wozek mi sie wydaje na nia teraz dobry a pozniej to nie wiem czy nie bedzie za maly.

Nadziejko, dzieki za informacje. Zdecydowalam sie w koncu na baby design enjoy :-) wczoraj do nas dotarl
1495001824-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

oo widzisz wyglada jakby mial duze i glebokoe siedzisko . ile zaplacilas?;)

519 zł w sklepie Nodik. Siedzisko ma duże i budka jest troszkę powiększana

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Zobacz sobie jak chcesz filmik na youtubie, jest jeden jak mamuśki jeżdżą tymi wózkami z dziećmi
Tylko to starsze modele bez powiekszanej budki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry