reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska daj sobie spokój. Ja bym nie kapala :) może pelnia go dręczy?

Można docieplic oczywiście , tylko trzeba dobrze przeanalizować ceny bo wersja podstawowa z małym ociepleniem i przykładowo blachodachowka i niezaipregnowanym drewnem to te 70 tysięcy złotych a łącznie Was to wyjdzie dużo więcej niestety. A słyszałaś może o domach ze słomy? To jest dobra opcja.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie slyszalam, ale odpada. Mnie nie przekonuje.
Marysia ją dokładnie to się nie znam. Wiem tylko że moją kumpela bierze wersje premium - cokolwiek to znaczy i może dlatego drożej
Oni biorą któryś rojekt z tej strony Link do: Zielone Domy z drewna, energooszczędne i bezobsługowe

Marta trzymam kciuki! [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Yommmm toz to jak normalna budowa! Ale domki fajne[emoji7][emoji7]
W Jasia diabełek wstąpił, nie chce spać, na spacerze awantura, wróciłam do domu w biegu, żadnych zakupów nie dał mi zrobic, uspakajałam około pół godziny. Po karmieniu chcialam znowu wyjść i znowu awantura, uspokoilam (po 40 minutach), pobawilismy sie, pora karmienia i jesc nie chce i krzyczy, zjadł 40 ml i zasnął bez kąpieli. Nie wiem czy go kąpać jak wstanie (codziennie jest kąpany) czy dac sobie spokój, czy od razu butle dawać. Ehh chyba ciezka noc mi sie szykuje ;/
Hymm czyżby klątwa Forumowa Cie dopadla? Bo wiesz raczej sie nie powinno chwalic na forum, bo zaraz sie pierdzieli.
Daj znac czy uspilas z kapiela. My tez czasem pomijamy.
Cześć, ale mnie tu dawno nie było :) nawet nie wiem co się u Was dzieje. Widzę piękne dzieciaczki więc gratuluję dziewczyny i pozdrawiam wszystkie! ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Kasiulku;), co u Ciebie?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na mnie pelnia podzialala,na moje dziecko nie :p Siedze i gram w literaki na kurniku :)

Nuska ja tez nie kapie jak mamy marudny wieczor :)

India,Zyciowa i kto tam jeszcze spi Z maluszkiem :) mam takie pytanie :) Jak Wy spicie z Ada i Tymim w lozku Waszym to Wy ich jakos zabezpieczacie czy jak to? Bo chcialam brac Adke do lozka do nas nad ranem jak sie budzi zeby zjesc i zeby sobie ze mna dospala wtedy. Ale nie wiem jak ugryzc ten temat. Boje sie ze ja przygniote czy cos.

Kasia654- hej :-) kiedy ten wielki dzień? Czerwiec mi się kojarzy :-)

Kasia2310 - moja spi od sciany, przy poduszce, ja obok. Nie gniote jej, chyba instynktownie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1494560872-aaaaaa.jpeg

Ten recznik to dlatego, ze w nocy przesikala pieluszke

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia to jak nie słyszałaś to jak Cię może nie przekonywać i odpadać? Dla mnie to trochę nie logicznie myślisz. Ale Twoja sprawa.

Kasia ja śpię z małym , nie cała noc ale przylazi. Leży w środku i jak go gnieciemy to się rozpycha :)

Kasia hej ho pozdrawiamy :*

Nuska spoko , ja też tak myslalam ale jak czasem za późno wrócimy to odpuszczam kąpiel i nie ma lipy.

Sent from my SM-N910C using Forum BabyBoom mobile app

Ja mam dostawione łóżeczko ze zajętym bokiem do łóżka :)

Cześć Kasia sto lat ciw nie było :) jak przygotowania? :D

Zyciowa pokaz prosze jak to wyglada :)
A sprobuje jutro nad ranem ja wziac i zobacze jak to bedzie :) bo tak w dzien to nieraz razem spimy ale tak w nocy to jeszcze nigdy.

Hejka ;)
KasiaMarysia jak wstał to tylko włożyłam do wanienki obmyć pupkę, paszki i buziaka. Na szybko przebrałam, bez smarowania i tego wszystkiego co robie codziennie po kąpieli, butla w buziaka, pogaworzył chwilę, pośmiał się i padł, spał do 3.30. Więc chyba był tak zmęczony i dlatego tak pokazywał humorki.
Kasia654 hejka Kochana ;) opowiadaj co tam u Ciebie słychać, jak przygotowania itp ;)
Kasia2310 ja kłade za małym albo mojego rogala do spania, albo zrolowaną jego kołderke. Ale my mamy całe łóżko dla siebie i Jasio spi na środku, więc poki sie nie przekręca na boki sa chyba male szanse żeby spadł ;) do tego mam już taką "czujkę" ze każdy jego ruch czuje ;p

Idę się ogarniać i na spacer spróbuję wyjść z młodym, bo coś mu wózek ostatnio nie pasuje.
Dzisiaj mężuch przyjeżdza :D
pogoda piękna i właśnie, jak ubieracie teraz maluchy na spacer jak jest około 20 stopni? bo ja nie mam pojęcia jak będzie dobrze ;p

Miłego dnia ;)

reklama
Nuska, jak u nas bylo tak cieplo, ze my na krotki rekaw to Adzie krotki rekaw i bluza i do wozka i spawdzalam czy sie nie przegrzewa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry