KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Nie slyszalam, ale odpada. Mnie nie przekonuje.Nuska daj sobie spokój. Ja bym nie kapala może pelnia go dręczy?
Można docieplic oczywiście , tylko trzeba dobrze przeanalizować ceny bo wersja podstawowa z małym ociepleniem i przykładowo blachodachowka i niezaipregnowanym drewnem to te 70 tysięcy złotych a łącznie Was to wyjdzie dużo więcej niestety. A słyszałaś może o domach ze słomy? To jest dobra opcja.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Yommmm toz to jak normalna budowa! Ale domki fajne[emoji7][emoji7]Marysia ją dokładnie to się nie znam. Wiem tylko że moją kumpela bierze wersje premium - cokolwiek to znaczy i może dlatego drożej
Oni biorą któryś rojekt z tej strony Link do: Zielone Domy z drewna, energooszczędne i bezobsługowe
Marta trzymam kciuki! [emoji16]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hymm czyżby klątwa Forumowa Cie dopadla? Bo wiesz raczej sie nie powinno chwalic na forum, bo zaraz sie pierdzieli.W Jasia diabełek wstąpił, nie chce spać, na spacerze awantura, wróciłam do domu w biegu, żadnych zakupów nie dał mi zrobic, uspakajałam około pół godziny. Po karmieniu chcialam znowu wyjść i znowu awantura, uspokoilam (po 40 minutach), pobawilismy sie, pora karmienia i jesc nie chce i krzyczy, zjadł 40 ml i zasnął bez kąpieli. Nie wiem czy go kąpać jak wstanie (codziennie jest kąpany) czy dac sobie spokój, czy od razu butle dawać. Ehh chyba ciezka noc mi sie szykuje ;/
Daj znac czy uspilas z kapiela. My tez czasem pomijamy.
Hej Kasiulku, co u Ciebie?Cześć, ale mnie tu dawno nie było nawet nie wiem co się u Was dzieje. Widzę piękne dzieciaczki więc gratuluję dziewczyny i pozdrawiam wszystkie!
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom