reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska daj sobie spokój. Ja bym nie kapala :) może pelnia go dręczy?

Można docieplic oczywiście , tylko trzeba dobrze przeanalizować ceny bo wersja podstawowa z małym ociepleniem i przykładowo blachodachowka i niezaipregnowanym drewnem to te 70 tysięcy złotych a łącznie Was to wyjdzie dużo więcej niestety. A słyszałaś może o domach ze słomy? To jest dobra opcja.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie slyszalam, ale odpada. Mnie nie przekonuje.
Marysia ją dokładnie to się nie znam. Wiem tylko że moją kumpela bierze wersje premium - cokolwiek to znaczy i może dlatego drożej
Oni biorą któryś rojekt z tej strony Link do: Zielone Domy z drewna, energooszczędne i bezobsługowe

Marta trzymam kciuki! [emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Yommmm toz to jak normalna budowa! Ale domki fajne[emoji7][emoji7]
W Jasia diabełek wstąpił, nie chce spać, na spacerze awantura, wróciłam do domu w biegu, żadnych zakupów nie dał mi zrobic, uspakajałam około pół godziny. Po karmieniu chcialam znowu wyjść i znowu awantura, uspokoilam (po 40 minutach), pobawilismy sie, pora karmienia i jesc nie chce i krzyczy, zjadł 40 ml i zasnął bez kąpieli. Nie wiem czy go kąpać jak wstanie (codziennie jest kąpany) czy dac sobie spokój, czy od razu butle dawać. Ehh chyba ciezka noc mi sie szykuje ;/
Hymm czyżby klątwa Forumowa Cie dopadla? Bo wiesz raczej sie nie powinno chwalic na forum, bo zaraz sie pierdzieli.
Daj znac czy uspilas z kapiela. My tez czasem pomijamy.
Cześć, ale mnie tu dawno nie było :) nawet nie wiem co się u Was dzieje. Widzę piękne dzieciaczki więc gratuluję dziewczyny i pozdrawiam wszystkie! ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Kasiulku;), co u Ciebie?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na mnie pelnia podzialala,na moje dziecko nie :p Siedze i gram w literaki na kurniku :)

Nuska ja tez nie kapie jak mamy marudny wieczor :)

India,Zyciowa i kto tam jeszcze spi Z maluszkiem :) mam takie pytanie :) Jak Wy spicie z Ada i Tymim w lozku Waszym to Wy ich jakos zabezpieczacie czy jak to? Bo chcialam brac Adke do lozka do nas nad ranem jak sie budzi zeby zjesc i zeby sobie ze mna dospala wtedy. Ale nie wiem jak ugryzc ten temat. Boje sie ze ja przygniote czy cos.

Kasia654- hej :-) kiedy ten wielki dzień? Czerwiec mi się kojarzy :-)

Kasia2310 - moja spi od sciany, przy poduszce, ja obok. Nie gniote jej, chyba instynktownie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1494560872-aaaaaa.jpeg

Ten recznik to dlatego, ze w nocy przesikala pieluszke

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia to jak nie słyszałaś to jak Cię może nie przekonywać i odpadać? Dla mnie to trochę nie logicznie myślisz. Ale Twoja sprawa.

Kasia ja śpię z małym , nie cała noc ale przylazi. Leży w środku i jak go gnieciemy to się rozpycha :)

Kasia hej ho pozdrawiamy :*

Nuska spoko , ja też tak myslalam ale jak czasem za późno wrócimy to odpuszczam kąpiel i nie ma lipy.

Sent from my SM-N910C using Forum BabyBoom mobile app

Ja mam dostawione łóżeczko ze zajętym bokiem do łóżka :)

Cześć Kasia sto lat ciw nie było :) jak przygotowania? :D

Zyciowa pokaz prosze jak to wyglada :)
A sprobuje jutro nad ranem ja wziac i zobacze jak to bedzie :) bo tak w dzien to nieraz razem spimy ale tak w nocy to jeszcze nigdy.

Hejka ;)
KasiaMarysia jak wstał to tylko włożyłam do wanienki obmyć pupkę, paszki i buziaka. Na szybko przebrałam, bez smarowania i tego wszystkiego co robie codziennie po kąpieli, butla w buziaka, pogaworzył chwilę, pośmiał się i padł, spał do 3.30. Więc chyba był tak zmęczony i dlatego tak pokazywał humorki.
Kasia654 hejka Kochana ;) opowiadaj co tam u Ciebie słychać, jak przygotowania itp ;)
Kasia2310 ja kłade za małym albo mojego rogala do spania, albo zrolowaną jego kołderke. Ale my mamy całe łóżko dla siebie i Jasio spi na środku, więc poki sie nie przekręca na boki sa chyba male szanse żeby spadł ;) do tego mam już taką "czujkę" ze każdy jego ruch czuje ;p

Idę się ogarniać i na spacer spróbuję wyjść z młodym, bo coś mu wózek ostatnio nie pasuje.
Dzisiaj mężuch przyjeżdza :D
pogoda piękna i właśnie, jak ubieracie teraz maluchy na spacer jak jest około 20 stopni? bo ja nie mam pojęcia jak będzie dobrze ;p

Miłego dnia ;)

reklama
Nuska, jak u nas bylo tak cieplo, ze my na krotki rekaw to Adzie krotki rekaw i bluza i do wozka i spawdzalam czy sie nie przegrzewa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry