reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzien dobry.[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji3][emoji4][emoji4]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry :)

Marta musi byc dobrze, ja dopiero w poczekalni mega stres zlapalam :)

Nuska nudzisz sie?! Przy takim maluszku? Jak to możliwe?

Ja czekam dzisiaj ostatni dzien bo to jakies jaja sa.

Wiki, a co? Nie przyszedl koles?

Czesc wszystkim :-)
Nuska - ladne zdj :-)
Ja jak zwykle nie wyspana, ale jest ok :-) moje dziecko kiedys tez na pewno polubi nocne spanie :-D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiki no powiem Ci, ze sama jestem w szoku, ale jak mały spi a ja mam wszystko w mieszkaniu ogarniete to naprawde sie nudze ;p
ksiazke wziełam w ręke,instaserial od mamyginekolog na fb ;)
India dziękuje ;* ;)

Marta ja miałam taki stres ale u mnie nie było serduszka jeszcze bo byłam 5 t 6 d na wizycie bo jie miałam świadomości , że nie będzie nic widać hehe był pecherzyk.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Pata, Marta kciukasy odpalone [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Miłego dnia!
U nas piękne słońce pierwszy raz od dwóch tygodni [emoji5] a my do lekarza [emoji52]i będzie walka z okulistą [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny chyba jednak nici :( dzisiaj rano jak zwykle od kilku ddni obudzilam sie o 4 na siku i zaczal strasznie bolec brzuch w podbrzuszu ,a o 6 zaczelo sie krwawienie.. :( co dziwne nigdy wczesniej @ nie przychodzila wczesniej i byla bardzo obfita na samym poczatku, a tu od 6-11 jest tyle co zazwyczaj w 3h sie zbieralo i tym razem jest to krew ze sluzem... Czy moja dzidzia idzie w niepamięć w tym cyklu? :oops::(

Pata zdarzają się plamienia implantacyjne, ale kochana nie powinnaś się nakręcac bo tylko przykro Ci będzie. :(

W poprzednim cyklu @ spoznila sie 3 dni ,ale nie bylo az takich objawow. Chyba ze moja podswiadomosc takie figle mi plata :( jezeli jest krwawienie to jest sens robic test? Czy juz czekac az sie skonczy?? :'( :((((

reklama
Zobacz jak będzie to wyglądało. Jak skrzepy i żywa krew to nie ma sensu testu robić.

Do góry