reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola powodzenia!!:)
Wstawisz zdjecie wozka?
Piekna Amelka 100 lat[emoji517][emoji324][emoji512][emoji320]
Odwlekam 3 dawke. A mmr a raczej Priorixem bede szczepila dopiero na 16 miesiac.

Igi sto latek przystojniaku[emoji517][emoji324][emoji512][emoji323][emoji320]

India moze po kaszce daj jej deserek śliwki?

Dziewczyny na co zwracac uwage w umowie o wynajem mieszkania?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu jednak szukacie mieszkania. zwroc uwage na kare umiwna, okres wypowiedzenia. w mieszkaniu spraedzcie okna popytajcie jakie oplaty sa dodatkowe itp.

kolezanka ma bardzo podobny wozek wlasnie tylko 4baby rapid i jest mega zadowolona z niego.
Marysiu powiem Ci ze na poczatku sie balam isc na mieszkanie z dwojka maluchow ale daje rade i calkiem inaczej sie samemu mieszka

1494250919-aaaaaa.jpeg

Macie mojego małego żółwia. jak jej położe rączki tak jak ma mieć to podniesie ten mały łepek na chwile i sie porozglada troszke i piszczy zaraz bo nie lubi tak leżeć

Sto lat dla Amelki :) duża dziewczynka juz .

Przede wszystkim wszystko musi być na papierze. Wszystko . Zdjęcia jakiś mankamentów, rys, dziur. Okres wypowiedzenia umowy oraz czy wchodzi w grę waloryzacja czynszu bo mogą zrobić tak , że wynajma za przykładowo 900 zł ale jak mogą waloryzowac to mogą podnieść za miesiąc o ile chcą i wtedy kaszana.

Ja jakaś zdechla jestem ostatnio.
Ale wszytko jest ok. Igi wstaje i siada samodzielnie z czworakow wiec mam cały dzień zabiegany z nim bo wstaje jak spajdermen nawet po ścianach :D

1494251303-aaaaaa.jpeg

Zębów dalej nie ma hehe nawet nie idą. Także w dalszym ciągu szczerbol.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulka!!! Myslalam, ze juz ma :-)

Sliczny zolwik z Amelki i jaki przystojniak z Igiego :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry