reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia problem w tym, ze Jasiek "sam" polezy chwile i zaczyna kwekac, w bujaczku 10-15 minut to maks, a ja bym chciala jakies cwiczenia w stylu Chodakowskiej zaczac I na bieznie wchodzic, bo mam w domku. Jak moj M wroci, to bedzie sie zajmowal malym, zebym miala na to czas. Oby do polowy czerwca ;)

Kulcia gdybym ja jeszcze auto miala, to mogłabym pomyśleć. A tak cały czas mój chłop auto zabiera i jestem trochę uwiazana. Ten wozek China odrzucilam wlasnie dlatego, ze to nie parasolka. Jak sie go zlozy to malo miejsca zajmuje?

Życiowa no wlasnie patrzyłam tez na ten wozek, ale bardzo duzo złych opinii czytalam na jego temat ;/

Jeszcze mam chwile na zastanowienie, bo do lipca-sierpnia chciałabym kupić, zeby przed urlopem go już mieć. Ale tez niby spacerowka jest od 6 miesięcy, a jadąc na urlop Jasio bedzie miał 5 z hakiem to myślicie, ze spacerowka mogłaby juz być?

Miłego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Marysiu dziękuję już Zuzia wczoraj nie miała gorączki i humor też dopisywal także mam nadzieje ze już będzie lepiej, ale w sobotę się strachu najadłam

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, ze na strachu sie skonczylo:):)

Hello,
Marysia, Ty karmisz, stad nieregularne cykle. A skad wiesz, ze owy byla w ogole?
Ja @ teraz nie mialam 70 dni ponad, a ze 3 razy w trakcie czulam sie na @
A jesli wpadka jednak to w koncu co ma byc to bedzie [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chyba mialam bol owulacyjny tylko nie wiem kiedy....no ale skoro okres bedzie to owu musialabyc. [emoji17]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska Serio? Hehe ja opinie nie czytałam w ogóle że nigdy nie czytam opinii jedynie przy laktatorze czytałam [emoji14]

Mój maz dzis zaczął nową pracę :D

Dobrze, ze na strachu sie skonczylo:):)

Chyba mialam bol owulacyjny tylko nie wiem kiedy....no ale skoro okres bedzie to owu musialabyc. [emoji17]

Nie koniecznie jak jest okres to jest owulacja... gdyby tak bylo to większość z nas nie staralaby się miesiącami o dzieci...
Tak samo nie zawsze jak jest owulacja to później jest okres...

Marysia, mozna miec cykl bez owulacyjny :-) ale bardziej o to mi chodzilo, ze skad wiesz, ze mialas owulacje przy takich cyklach nierownych, bo po ciazy przy kp to troche rozregulowana sprawa. Nawet nie troche :-) mozna miec @, a pozniej przykladowo ze 2 ms nie miec. O to mi chodzilo :-)

Nuska, z moja Ada bylo to samo. W ogole nie chciala siedziec sama, ale ja zwykle cwicze jak Michal z Radkiem sa w domu to zawsze ktos ja zagada, wiec wyobrazam sobie jak ciezko Tobie musi byc cokolwiek samej ogarnac, nie mowiac juz o cwiczeniach

Marysia, mozna miec cykl bez owulacyjny :-) ale bardziej o to mi chodzilo, ze skad wiesz, ze mialas owulacje przy takich cyklach nierownych, bo po ciazy przy kp to troche rozregulowana sprawa. Nawet nie troche :-) mozna miec @, a pozniej przykladowo ze 2 ms nie miec. O to mi chodzilo :-)

2 miesiace temu to miałam śluz płodny ale w tym miesiacu bardziej ból owulacyjny. Jutro się zapisze na wizyte i bedzie wiadomo.

Ja pamoetam jak nie znosilam Chodakowskiej. Jak koedys nie moglam jej zniesc, a teraz kurcze babke polubilam haha :-)

reklama
Ja tez o wszystkim czytam opinie i wtedy zagwostka, bo zawsze znajdzie sie jakas negatywna.

Do góry