reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KasiaMarysia no baa pewniej ze pokaże, jak tylko zrobia, złoża meble itd oby szybko poszly te co wystawilam dzisiaj :) ta komode co Ty kupowalas niestety tez. Aa i tez sie pochwal jak zrobicie :)
A to juz staranka rozpoczete? Moze akurat :) ale nie ma co sie nastawiac lepiej miec mila niespodzianke.

Ostatnia edycja:
reklama
KasiaMarysia nie chce wydawać wiecej, bo to będzie taka powiedzmy robocza spacerowka ;P poki co na allegro znalazlam euro cart ezzo i sie zastanawiam ;)
moze zrób test.

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Ezzo podobny ale na zywo mi sie nie podobal. Zerknij jak glebka jest ta spacerowka.
Co do testu to sie boje, umowie sie na wizyte. Mierzylam dzis rano temp 36.6 ale nie wiem czy to miarodajne,bo w nocy wstawalam do Magdy.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A z wyjazdami to fajnie macie, pamietam jak wyjezdzalyscie z brzuszkami, Wiola miala taki fajny kostium wyrwany z jakiejs okazji :) a my nie jedziemy. Stac by w sumie nas bylo ale boje się trasy z brzuchem, a poczatek czerwca może byc chlodny wiec to tak na sile. Wole żeby mezu mial wolne jak Wika będzie. Pewnie może mieć wtedy i wtedy ale jak nie pracuje to nie ma kasy. Pojedziemy nad jeziorsko w jakis ladny dzień :)

Wiki u nas tylko malowanie:( musimy czekac az cieplo bedzie,bo pierw tata musi ocieplic mieszkanie. Przedpokoj wcześniej zrobimy. Oczywiscie tez pokaze[emoji12]
A jakie planujesz meble?
Starania mialy byc od wrzesnia, teraz to by byla wpada. Ale nawet jak okres bede miala to poczekam jednak dluzej. ...

Viola a Wy gdzie jedziecie?

KasiaMarysia no ja niestety poki co nie mam gdzie zobaczyć jakiegokolwiek wozka na żywo, u mnie w mieście nie ma żadnego sklepu gdzie był by wybór, a gdzieś dalej nie mam jak pojechac. Rób test i sie nie boj, jak cos ma być to i tak bedzie ;p

Wiki ja to sie w sumie cieszę na ten urlop, ale tez jestem przerażona jak to bedzie z małym dzieckiem heh tym bardziej, ze Jasio lubi "robić awanturki" ;p
I nie wiem jak sie w stroju pokaże, bo mam ostatnio takie kompleksy, ze chwilami bym z domu nie wychodziła ;/

KasiaMarysia ale dzieci z wpadki podobno łatwiejsze w obsłudze. Taki glupi przesad ale moze cos w tym jest.
A meble wstawilam kiedys jak je kupiliśmy w abrze, takie szafy w kolorze sonoma, nie wiem gdzie mam to zdj. Pokaże jak zloza :) a szafa i komoda z tamtego pokoju przyjda do malego, kanapa do teściowej. Juz kupiliśmy taka uzywke do goscinnego bo za 2-3 lata znowu zmiany wiec szkoda nowej, pokoj maly i nie ma co szalec :)

Nuśka super ale czemu kompleksy? Tak po ciąży Ci zostalo czy co? A moze Jasiowi klimat podpasuje i grzeczny będzie :)

Wiki ja to od zawsze jakies kompleksy mialam, ale po ciąży to mi na łeb juz padło brzydko mówiąc. Szkoda czasu, zeby sie rozpisywać. Czekam az moj maz wroci do domu i sie biore za siebie bo teraz przy malym ciezko mi mieć czas "dla siebie" na ćwiczenia.

Wiki przesąd. Magda wcale nie jest łatwa[emoji20]
Aa coś kojarze chyba ale pewna nie jestem. Szafa 3 drzwiowa?

Nuskaaa a poloz malego na podlodze i rob przysiady nad nim. Moja to uwielbia, smieje sie bardzo gdy tak robie:)
Kazda ma kompleksy, ale nie zawsze da się cos zrobic z nimi. Ja swoje rozstepy zaakceptowalam, bio oil troche pomogl ale to systematycznie trzeba smarowac , a tu czasu brak.

Nuska szkoda, że bliżej nie mieszkasz, jednak 40 km robi swoje ale zapraszam do mnie. Razem raźniej . U nas organizują fitness z wózkiem . Byłam i polecam. Teraz będzie też fitness z maluchem ale ja nie wiem czy mojego uda mi się podnosić bo igi 12 kilo xD

Wiki współczuję remontu. Nienawidzę. Ale trzeba przetrwać.

Dora :**

Kasia Ty się boisz ciąży? To czemu się nie zabezpieczacie?

Ja bym mogła już zajść w druga ciążę. Naprawdę :)

Da się kupić na spokojnie spacerowke za 300 zł . Ja uważam, że powyżej to trochę strata siana. Ja mam nie parasolke ale składa się bardzo prosto i w mały rozmiar. Graco mirage.

Xssenia witam imienniczke :) ;p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Igi podnosił po urodzeniu główkę a potem jak juz powinien to przestał. Pediatra powiedziała, że to po szczepieniu a jak się dowiedziała , że on nieszczepiony to powiedziała żebym odwlekala szczepienia jak się da co mnie tylko utwierdzilo w decyzji.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry