reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Właśnie oglądam i powiem ci że jestem pozytywnie zaskoczona bo nie brałam pod uwagę tego producenta i nie wiem czy na ten się nie zdecyduję :) Póki co to na minus jest jedynie biały stelarż i nie wiem czy się nie będzie obijał szybko?
No moj B tez nie byl przekonany do białego stelaża. Ogólnie nigdzie nam sie jeszcze nie obil, szybko sie brudzi to fakt ale to tylko przy kołach no i nam sie obtarly koła tzn to co w środku jest ale to tylko dlatego że mamy waskie chodniki i do tego slupy na nich stoja i czasem zdarzylo mi sie obetrzec o sciane kołem jak sie przeciskalam zeby przejechać.
Ta wyściółka z gondoli jest na zamek i cals wyciagana. Materacyk dosc gruby.
Jak byscie chcialy jakies zdjęcia z bliska czegos to piszcie :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety nie. To nasze adoptowane dziecko jest i nic go nie mija. Wszystkie choróbska możliwe to ma, czasem boje sie iść do kolejnego specjalisty żeby kolejnej diagnozy nie było.
Biedak ma chore serduszko, ma problemy neurologiczne, laryngologiczne, okulistyczne, endokrynologiczne i z napięciem ruchowym ma problem.
Teraz jeszcze ten brzuszek i nie wiadomo dlaczego nie przybiera jak powinien. Taka ukochana, chodząca troska moja [emoji7]

@viola a ile Filip ma lat? Nasz tez ma problem z migdałem i zapalenia ucha trzy razy w roku, ciagle ropa mu sie leje i niedosłyszy przez to. Nie chcą nam usunąć cholerstwa ponieważ ma 4,5 roku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Filip ma 4 i 3miesiące. Ale powiem Ci ze moj chrzesniak nie ma jeszcze 4 i juz chcieli mu usuwac tylko szwagierka sie nie zgodzila. Ale on nie ma takich problemów ze zdrowiem. Ja sie boje ze u nas ten niedosluch moze sie zmienic w trwale uszkodzenie jak bedziemy zwlekać.
U nas w jednym szpitalu jest ograniczenie wagowe, usuwaja od 18kg. A tak po za tym nie ma problemu. Moze popytaj gdzie indziej.

Marysiu moze jakbym leczyla mlodego u laryngologa ktory pracuje gdzieś w szpitalu to yloby szybciej a ten akurat nie pracuje nigdzie w szpitalu. Ale grudzień to podobno i tak dobry termin bo czeka sie i 1,5roku. Prywatnie od 1500 do 2000zl.

Lee to nie wiedzialam ze synek adopotowany. Ile mial jak zamieszkał z wami??
Szkoda malucha, tyle problemów ze zdrowiem. Oby juz nic więcej go nie dopadlo.

Dora, oby podroz szybko minela, a wizyta przebiegla sprawnie i profesjonalnie [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lee to nie wiedzialam ze synek adopotowany. Ile mial jak zamieszkał z wami??
Szkoda malucha, tyle problemów ze zdrowiem. Oby juz nic więcej go nie dopadlo.

Miał półtora roczku ale wyglądał na polroczniaka, ważył 6800, nie mówił, nie chodził, ledwie stał po pare sekund. Jadł tylko mleko z butli. Dzisiaj mimo problemów zdrowotnych to zupełnie inne dziecko. Mamy wielkie szczęście, że do nas trafił [emoji7]

reklama
Miał półtora roczku ale wyglądał na polroczniaka, ważył 6800, nie mówił, nie chodził, ledwie stał po pare sekund. Jadł tylko mleko z butli. Dzisiaj mimo problemów zdrowotnych to zupełnie inne dziecko. Mamy wielkie szczęście, że do nas trafił [emoji7]

Macie wielkie serce[emoji173][emoji173]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry