reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

IMG_20170411_133227.jpg

Nasz zapas [emoji6]
Z bioderkami wszystko ok :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170411_133227.jpg
    IMG_20170411_133227.jpg
    74 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Właśnie oglądam i powiem ci że jestem pozytywnie zaskoczona bo nie brałam pod uwagę tego producenta i nie wiem czy na ten się nie zdecyduję :) Póki co to na minus jest jedynie biały stelarż i nie wiem czy się nie będzie obijał szybko?

Ostatnia edycja:
Ja tez biore pod uwagę riko tylko ze brano,bardzo bym na zywo chciala zobaczyć ale nie ma nigdzie.
No i to moje euro cart durango tez na zamówienie s zeby pomacac to nie ma.
Adamex nam sie podobal tylko opinie mnie przerażają

Viola biedny Filipek, taki termin.

Ja właśnie odebralam pajaca na wyjście ze szpitala.
438226125_1_1000x700_pajac-mickey-mouse-rozowy-romz56-smyk-lodz.jpg

Załączniki

• 438226125_1_1000x700_pajac-mickey-mouse-rozowy-romz56-smyk-lodz.jpg
    438226125_1_1000x700_pajac-mickey-mouse-rozowy-romz56-smyk-lodz.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 165
Viola super, że bioderka ok:) zapas niezły, do następnej promo starczy.

Lee będzie dobrze, skoro odpoczywasz i dbasz o siebie.

Dora u nas te wymioty nie mają łaczności z alergią. Mamy dobrego alergologa:)
Ale tak pozowliłam sobie na słodycze i Magde zerżneło[emoji19]ale lipa...
A ogłądałaś już EuroCart?
Wiki się podobał:)

MałaMi jak się urządzicie to pokaż:)

My kupiliśmy spacerówke ale nie taką jak chciała i troszk3 żałuje i fotelik.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka to czekamy razem z Toba, cierpliwie :-) jak sie Bartusiowi zachce to wyjdzie, a Bartki lubia postawic na swoim (męża mam takze cos o tym wiem [emoji12] )

Lee kurcze, rozumiem ze teraz ciezko wylezec jak starszy ma problemy. Oby to nie celiakia. a to tak z dnia na dzien zaczął miec problemy z brzuszkiem i kupkami??

Moj Filip niestety do usunięcia trzeci migdal... termin koniec roku, a on ledwo co slyszy na uszy przez ten migdał [emoji26]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety nie. To nasze adoptowane dziecko jest i nic go nie mija. Wszystkie choróbska możliwe to ma, czasem boje sie iść do kolejnego specjalisty żeby kolejnej diagnozy nie było.
Biedak ma chore serduszko, ma problemy neurologiczne, laryngologiczne, okulistyczne, endokrynologiczne i z napięciem ruchowym ma problem.
Teraz jeszcze ten brzuszek i nie wiadomo dlaczego nie przybiera jak powinien. Taka ukochana, chodząca troska moja [emoji7]

@viola a ile Filip ma lat? Nasz tez ma problem z migdałem i zapalenia ucha trzy razy w roku, ciagle ropa mu sie leje i niedosłyszy przez to. Nie chcą nam usunąć cholerstwa ponieważ ma 4,5 roku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth, nie wiedzialam, ze adoptowaliscie synka. Pewnie wiele osob na to zwraca uwage i to mowi, ale macie duzo szczescia majac siebie. Wspaniale choc dla Ciebie to pewnie naturalne :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lee popieram Indię. To oby starszy synek już nie popadał w tarapaty zdrowotne

Wiki no lipa jak nie można na żywo Ja szukam zdjęć rożnych i filmików bo na str sklepów czy producenta wszystko super wygląda.
Ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na to np czy wyściółka da się wyjąć i wyprać, bo zazwyczaj biała jest i p[pewnie się ubrudzi i np na grubość materacyka
Jeszcze rikko expander mam na oku

reklama
Stresik łapę przed wizytą dzisiejszą. Boję się tych dwóch godzin drogi :( że też to ta daleko.
Ciekawe czy wrócę dziś do domu... W razie czego zabiorę torbę

Do góry