reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Aniu trzymam kciuki i czekam na bobaska[emoji5]
wczoraj juz praktycznie nic nie robilismy tylko malemu jako tako pokoj ogarnelismy zeby mogl isc spac i nam narozlik rozlozylismy i malej lozeczko. spala z nami pol nicy bo wieczorem tak mocno plakala (ogolnie calyndzien marudzila przez bolacy brzuszek) i zasnela bez jedzenia wtulona we mnie. zjadla dopiero o 1:30 albo 2:30 i polozylam juz ja spac do lozeczka. pozniej zjadla przed 5 zrobila kupe i spi. na poczatku bardzo niespokojnie spala ale juz ok. dziadek mial wczoraj urodziny i z tego wszystkiwgo zapomnialam.....dzisiaj pojade

Wow Anka to trzymam kciuki żeby to juz byla wlasciwa akcja :-) pisz w miare mozliwosci.
Jade dzis z Amelka na bioderka ale bede w miare mozliwosci wczodzic na forum.

Dziewczyny dostałam maila z Rossmann ze moge z karta rossne za 1gr odebrac jakies szczoteczki dla pierwszych ząbków. Akurat dzis bede po to moje zamówienie to bym wzięła. Ma ktoras takie szczoteczki?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

pisze sobie do was podjosze wzrok i taki o kolega po scianie idzie. od Listopada nikt tu nie mieszkal.
1491888451-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry