reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja też wieszalam pranie ale końcówkę to już tak na odwal się bo chwilę postalam i już mnie plecy na dole rozbolaly. Jak mnie skurcz złapie to czuję i w brzuchu i w plecach. Muszę dopakowac dziś torbę....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Małai Mi jak mieszkanko?

Ja utknęłam na wyborze wózka, najlepiej moim zdaniem zobaczyć na żywo i zdecydować, bo na fotkach czy filmikach to nawet nie do końca widać jaki materiał.... Ja mi kółka pasują to tapicerka nie a to gondola mogłaby być większa...
Coś na pierwszy rzut wygląda fajnie a na zbliżeniu już nie, materiał jak obicie kanapy ...
A jak pójdę znów do szpitala to nawet laptopa nie będę miała a w tel to ja nie lubię, za mały ekran....
wrrr do jutra muszę coś wybrać... Później kwestia zakupu to już bez problemu
Na szczecie fotelik i baza wybrana i kolor... Ale niestety koszt fotelika z bazą spowodował że mam mniej kasy na wózek...

Dorcia a jak sie czujesz?
Ja tez jestem na etapie wozka, oglądaliśmy na zywo i dupa blada.

Ja się czuję bez zmian właściwie Leżę i już... Nie mogę już leżeć na wznak bo mnie przydusza i serducho wali. Muszę jakiś patent na noc opracować żeby się nie przekręcić.

A z tymi wózkami to po prostu za duży wybór jest i tyle.. Ja bym miź z 3 zrobiła i byłoby ok ;) A tak to nie ma idealnego.

Dora wieszanie prania albo zamiatanie to nie jest jakiś wyczyn ogromny.
Czuję ze coś zaczyna się dziać ale to może jeszvze porwać zanim sie zadzieje :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ej czuje się oszukana. Ostatnio moj brat kupil czekolade i mowi zobacz jaka pycha. Tak patrzę na niego biedronkowa czekolada taka ekstra..? Wciagnela mnie na maksa, mojego meza tez. Raz kupilam 3 potem 2 teraz w promocji to wzielam 5. I juz druga nie ma nadzienia. Jest zwykla mleczna. Poszłam pomacac 2 zamkniete i jedna z nich tez jest bez to tak z problemów ciężarnej :(

reklama
Do góry