reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja też wieszalam pranie ale końcówkę to już tak na odwal się bo chwilę postalam i już mnie plecy na dole rozbolaly. Jak mnie skurcz złapie to czuję i w brzuchu i w plecach. Muszę dopakowac dziś torbę....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Małai Mi jak mieszkanko?

Ja utknęłam na wyborze wózka, najlepiej moim zdaniem zobaczyć na żywo i zdecydować, bo na fotkach czy filmikach to nawet nie do końca widać jaki materiał.... Ja mi kółka pasują to tapicerka nie a to gondola mogłaby być większa...
Coś na pierwszy rzut wygląda fajnie a na zbliżeniu już nie, materiał jak obicie kanapy ...
A jak pójdę znów do szpitala to nawet laptopa nie będę miała a w tel to ja nie lubię, za mały ekran....
wrrr do jutra muszę coś wybrać... Później kwestia zakupu to już bez problemu
Na szczecie fotelik i baza wybrana i kolor... Ale niestety koszt fotelika z bazą spowodował że mam mniej kasy na wózek...

Dorcia a jak sie czujesz?
Ja tez jestem na etapie wozka, oglądaliśmy na zywo i dupa blada.

Ja się czuję bez zmian właściwie Leżę i już... Nie mogę już leżeć na wznak bo mnie przydusza i serducho wali. Muszę jakiś patent na noc opracować żeby się nie przekręcić.

A z tymi wózkami to po prostu za duży wybór jest i tyle.. Ja bym miź z 3 zrobiła i byłoby ok ;) A tak to nie ma idealnego.

Dora wieszanie prania albo zamiatanie to nie jest jakiś wyczyn ogromny.
Czuję ze coś zaczyna się dziać ale to może jeszvze porwać zanim sie zadzieje :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ej czuje się oszukana. Ostatnio moj brat kupil czekolade i mowi zobacz jaka pycha. Tak patrzę na niego biedronkowa czekolada taka ekstra..? Wciagnela mnie na maksa, mojego meza tez. Raz kupilam 3 potem 2 teraz w promocji to wzielam 5. I juz druga nie ma nadzienia. Jest zwykla mleczna. Poszłam pomacac 2 zamkniete i jedna z nich tez jest bez to tak z problemów ciężarnej :(

reklama
Do góry