Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Fu pajak. Ja mieszkam, sprzatam a i tak sie znalazl taki lokator. Nie lubie pajakow.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłego dnia Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko także zakupy wskazaneAnka kciuki zaciśnięte i czekamy na Maluszka ;D
Tak w ogóle to cześć dziewczyny
jestem dzisiaj padnięta, Jasio zawsze je w nocy koło 23-24, później 2-3 i 5-6 i tylko w tych godzinach sie budzi, a dzisiaj praktycznie co chwile sie budził i marudzil i pokrzyczal i w ogóle cos mu nie pasowało.
Wczoraj byłam w przychodni i zapisałam małego na szczepienie na czwartek. Mialam kontrol u gina i wszystko dobrze, receptę na pigułki wzięłam, zeby za szybko Jasio rodzeństwa sie nie dorobił
W sobote mieliśmy z mężem wychodne praktycznie na cały dzień, Jasio został z babcia a my pojechaliśmy na zakupy. Chociaz juz po godzinie mi go brakowało ;/
Cała ciąże praktycznie nic konkretnego sobie nie kupiłam, to teraz trochę kasy poszło. Kupiłam sobie spodnie, 2 pary baletek, 4 bluzki i pizame, a wcześniej w tygodniu 2 swetry, tunike i gorset wyszczuplający hehehe
Dzisiaj duzo roboty w mieszkaniu a jestem tak zmęczona, ze nie wiem czy połowę tego ogarnę. Póki co włączyłam pranie, Jasio zjadł śniadanko i śpi na mnie.
Jejku kiedy mi sie uda wypić ciepłą kawę to ja nie wiem hahaha
miłego dnia
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom