reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka kciuki zaciśnięte i czekamy na Maluszka ;D

Tak w ogóle to cześć dziewczyny ;)

jestem dzisiaj padnięta, Jasio zawsze je w nocy koło 23-24, później 2-3 i 5-6 i tylko w tych godzinach sie budzi, a dzisiaj praktycznie co chwile sie budził i marudzil i pokrzyczal i w ogóle cos mu nie pasowało.

Wczoraj byłam w przychodni i zapisałam małego na szczepienie na czwartek. Mialam kontrol u gina i wszystko dobrze, receptę na pigułki wzięłam, zeby za szybko Jasio rodzeństwa sie nie dorobił :D

W sobote mieliśmy z mężem wychodne praktycznie na cały dzień, Jasio został z babcia a my pojechaliśmy na zakupy. Chociaz juz po godzinie mi go brakowało ;/

Cała ciąże praktycznie nic konkretnego sobie nie kupiłam, to teraz trochę kasy poszło. Kupiłam sobie spodnie, 2 pary baletek, 4 bluzki i pizame, a wcześniej w tygodniu 2 swetry, tunike i gorset wyszczuplający hehehe ;)

Dzisiaj duzo roboty w mieszkaniu a jestem tak zmęczona, ze nie wiem czy połowę tego ogarnę. Póki co włączyłam pranie, Jasio zjadł śniadanko i śpi na mnie.
Jejku kiedy mi sie uda wypić ciepłą kawę to ja nie wiem hahaha ;)

miłego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Anka kciuki zaciśnięte i czekamy na Maluszka ;D

Tak w ogóle to cześć dziewczyny ;)

jestem dzisiaj padnięta, Jasio zawsze je w nocy koło 23-24, później 2-3 i 5-6 i tylko w tych godzinach sie budzi, a dzisiaj praktycznie co chwile sie budził i marudzil i pokrzyczal i w ogóle cos mu nie pasowało.

Wczoraj byłam w przychodni i zapisałam małego na szczepienie na czwartek. Mialam kontrol u gina i wszystko dobrze, receptę na pigułki wzięłam, zeby za szybko Jasio rodzeństwa sie nie dorobił :D

W sobote mieliśmy z mężem wychodne praktycznie na cały dzień, Jasio został z babcia a my pojechaliśmy na zakupy. Chociaz juz po godzinie mi go brakowało ;/

Cała ciąże praktycznie nic konkretnego sobie nie kupiłam, to teraz trochę kasy poszło. Kupiłam sobie spodnie, 2 pary baletek, 4 bluzki i pizame, a wcześniej w tygodniu 2 swetry, tunike i gorset wyszczuplający hehehe ;)

Dzisiaj duzo roboty w mieszkaniu a jestem tak zmęczona, ze nie wiem czy połowę tego ogarnę. Póki co włączyłam pranie, Jasio zjadł śniadanko i śpi na mnie.
Jejku kiedy mi sie uda wypić ciepłą kawę to ja nie wiem hahaha ;)

miłego dnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Miłego dnia Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko także zakupy wskazane :)

Nuskaaa, zazdroszcze zakupow i tego, ze malego mozesz zostawic. Mojej Ady nie da sie na dlugo zostawic, ona strasznie za mna sie rozglada i jak sobie jiz wkreci, ze do mamy musi to nie ma zmiluj

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A no i Ada ma raczej uczulenie na mm, w sumie i tak go nie pije, ale wszelkie proby podania koncza sie tym, ze na twarzy tam gdzie mleko sie polalo robia jej sie czerwone plamy momentalnie
Czy sa jakoes kaszki ha??

Hej laski.

Anka trzymam kciuki & & moim zdaniem troche się przeforsowałaś. Ja się boję wczesnych porodów.

MałaMi fajnie , że już na swoim:) kolega całkiem przystojny:)

Wiki a co to czekolada? [emoji23]a tak serio to lipa straszna, może odwiedz inna biedre?

Nuskaaa mamie też się coś od życia należy:)

Dora kiepska sprawa z wozkiem...moze tu Ci dziewczyny doradzą.

U nas kiepsko. Magda zjadła wczoraj ciut ziemniaka i dalam jej maly marchewki do reki. Blw nie dla niej. Wymiotowała dalej niż widziała. W nocy brzuch ja bolal. Co pol h do niej wstawalam

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze Marysia, a co na to lekarz? Kazal podawac obiadki? Moze musicie sie wstrzymac jeszcze?

Do góry