reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MałaMi bedzie dobrze. Wiem jak to ciezko sie szarpac z takim urwisem.

Madzia mi wczoraj wymiotowala pare razy, apetytu nie ma. Ja mleko recznie sciagalam eh... Pp tyg.przerwie chyba za dużo na raz zjadła ziemniaka i marchewki i bolal ja brzuch..

Potem napisze wiecej.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
1491458643-aaaaaa.jpeg

takie probki dostalysmy[emoji5] i ulotki i ksiazeczki jeszcze. te fioletowe to wkladki laktaczyjne plus mala masc na brodawki, swietne sa [emoji5] dostalam 6 takiech opakowac po 2 szt[emoji5] mala sie przed chwila najadla i spi a ja wzielam wkoncu flegamine
1491458767-aaaaaa.jpeg
a ta probke dostalam ze strony everydayme.
Marysiu moze faktycznie za duzo zjadla.
Aniu mycie wanny pod koniec ciazy to jest juz wyzwanie [emoji5] my tu na mieszkaniu mamy prysznic i tam na mieszkaniu tez tylko ze wiekszy.
wiecie co jakos chyba troche sie boje tego ogrzewania gazowego. przyzwyczajona jestem do normalnego pieca na drzewo i wegiel.... mam nadzieje ze na zime nie bedzie jakis mega wielkich rachunkow za gaz a w mieszkaniu bedzie odpowiednia temp. alleeeee to dopiero za dlugi czas[emoji5] teraz bedzie lato to bedzie goraco w mieszkaniu bo to ostatnie pietro jest i prawie caly dzien slonce bedzie swiecilo. czekam na telefon od wlasciciela, ma dzwonic dzisiaj albo jutro

kolezanka kiedys wynajmowala w tym bloku tylko nanparterze to ogrzewanie plus kuchenka to zima (w najwieksze mrozy) placila okolo 300zl miesiecznie. blok ocieplony okna sa dobre takze tragedii nie bedzie. a moje dzieci nie lubia jak jest goraco. tutaj mam praktycznie wszystkiw grzejniki zakrecone, okna rozszczelnione a mlody gania w cieniutkich spodniach i w koszulce na krotki rekaw albo i bez koszulki i wiecznie mu goraco jest. a mala w bodzach i polpiochach. no i mieszkaniw tu mamy narozne

Zależy też kochana jaki metraż. Ja miałam 50 metrów i mega zimno w domu. Między innymi dlatego tam bym z dzieckiem nie mieszkała ale tam okna były nieszczelne. Mimo uszczelniania wiało bo były złe osadzone. Ale fajnie tam było tak czy siak . Kochałam tamto mieszkanie. Sąsiedzi mieli około 70 metrów to z dzieckiem im wychodziło mac 700 za ogrzewanie. A szczelne okna to podstawa przy gazowym. [emoji4] mała Mi wy macie spory metraż tam nie?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

tu i tam mamy ok 47 metrow takze nie jest tak duzo. kolezanka identyczne wtedy mieszkanie wynajmowala[emoji5] nie no okna sa szczelne. 21-22 stopnie w mieszkaniu wystarczy. mama mi wczoraj zalatwila 6 drewnianych skrzynek po owocach i pomaluje je na bialo albo bejca i zrobie malemu regal na zabawki [emoji5] jeszcse 4 sobie zalatwie i zrobie lawe do salonu. Kulcia Ty chyba masz taka co? wyslesz fote?

reklama
Do góry