reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India dziękuję [emoji4]całe 5700 kg [emoji3]tylko na cycu, trochę męczyły nas kolki, przeprowadzka, budowa, problem z rodzicami, ech tyle by pisać... Od kilku dni jestem na czas remontu codzień sama z dziećmi i tak do końca kwietnia, ale może już potem będzie lżej [emoji6]

l22n8rib2ye3w79d.png

[emoji177]Szczęśliwa mama wspaniałej trójeczki [emoji177]

To rzeczywiscie sporo sie dzieje. A jak chlopcy? Zadowoleni z siostry? :-) spisuja sie na medal?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ania to super ze pomagaja.
my jestesmy po 1,5 godzinnej wizycie w poradni laktacyjnej. z mala jest wszystko dobrze,pani nie musiala sprawdzac laktatorem ile mam mleka bo mowi ze mam duzo i spokojnie dwoje moglabym karmic. placz i krzyk malej przed jedzeniem moze byc spowodowany tym ze za mocno i za duzo jej leci mleka (mam pierw troche recznie odciagnac i poczekac zeby przestalo tak mocno tryskac i dopiero mala przystawiac) no a dwa mala nie nalezy raczej do dzieci przytulaskow i jak chwile poje to znowu sie wierci i marudzi bo prawdopodobnie nie chce tak sie przytulac. mamy sprobowac karmic sie spod pachy przez jakis czas. dostalysmy troche roznych probek(buteleczka avent, kremy, wkladki) jutro zrobie fote i wstawie.
warsztaty z chustonoszenia beda po swietach[emoji5]

reklama
A ja stwierdziłam że nie będę bezsensownie leżeć i popsrzatalam łazienke. Właśnie skończyłam. Czekam tylko żeby domestos spłukać żeby Z tyłka
sobie rano nie poparzyl [emoji16]
I nawet się jakoś strasznie nie zmeczylam, trochę brzuch mi przeszkadzał jak wannę mylam ale ogólnie jest ok :)

Może będzie lepiej mi się spało, bo poprzedniej nocy spała 3-7 i w dzień siw przespalam może z godzinę. Myślałam że dziś pospie ale już północ a ja siedzę....

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Do góry