reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej. Ja od wczoraj w domu. Wyniki w normie więc spoko. W poniedziałek mam wizyte u swojej ginki więc będę ponownie robić badania.

Dora może za dużo rzeczy na raz siw działo stąd te skurcze. Poproś o coś rozkurczowego ( albo sama weź jak masz coś ze sobą) i do jutra będzie dobrze

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj bez jaj jest coraz gorzej z tymi skurczami już mi z krzyza daje. Po badaniu i tym wszystkim czułam dyskomfort taki i lekki ból ale to przeszlo no wiadomo. Dostaje nospe i magnez 3 razy dziennie więc wzięłam rozkurczowe. Kurczę mojego lekarza już nie ma, był do 14 ale myslalam ze po zakładaniu te skurcze i że przejdą to nic nie mówiłam. A na dyżurze taki stary średnio kumaty lekarz dzisiaj Zgłosze na wieczornej wizycie.

Dora noooo kurcze, moze ucichna w koncu. Ale tak sie wlasnie moze zdarzyc przy zakladaniu pessara, dlatego czasem lekarze nie podejmuja ryzyka. Dostalas zastrzyk na rozwoj pluc?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Sterydy na rozwój płuc dostałam zaraz po przyjęciu.
To nie ja się upieram z tym wyjściem tylko lekarze już mnie tydzień temu chcieli wypisać ,ale odwlekalam i w końcu dałam się namówić ehh. Ja to bym siedziała do końca bo się boję. Z drugiej strony chyba wiedzą co robią.

reklama
Do góry