reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora i my Ciebie pozdrawiamy :-)
Trzymaj sie, caly czas do przodu!

Marysia, jak sobie skojarzy wiazanie z noszeniem to bedzie oczekiwala spokojnie az zawiazesz, przynajmniej moja tak robi ;-)

3jvzej28158pdnea.png

reklama
Zaczynam robić rozeznanie w temacie wyprawkowym i np jakie butelki polecacie ?
Poza tym utknelam w temacie fotelików bo w moim samochodzie jest isofix a u M nie jestem pewna Niby sprawdzałam N stronie maxi cisi to ten model powinien mieć możliwość montażu.Mam pytanie czy fotelik z isofix można zamontować normalnie pasami ?

Dora, sa takie co mozna na dwa sposoby zamontowac, ale z reguly w wiekszosci albo isofix albo na pasy.

Butelki nie polece, bo mala ma butelki w nosie. Radek pil z Canpola i Nuka

3jvzej28158pdnea.png

Zaczynam robić rozeznanie w temacie wyprawkowym i np jakie butelki polecacie ?
Poza tym utknelam w temacie fotelików bo w moim samochodzie jest isofix a u M nie jestem pewna Niby sprawdzałam N stronie maxi cisi to ten model powinien mieć możliwość montażu.Mam pytanie czy fotelik z isofix można zamontować normalnie pasami ?
Dora ja dla Filipa miałam butelki z dr brown's antykolkowe i chwalę sobie. Ok 1,5r. zmienilam na avent.
Dla Amelki mam z firmy MAM Baby, tez antykolkowe, ktore mozna sterylizowac w mikrofali. Tez sa fajne :-)

Co do fotelika nie doradze. Nie mamy isofixa.

Pisz do.nas co u Ciebie :-) trzymam kciuki zebys mogła poleżeć w domku.jak wszystko sie ustabilizuje

relgh371tsldyf8u.png

MalaMi szkoda ze ucieklo Wam to mieszkanie ale mam nadzieję ze do konca kwietnia cos znajdziecie i w koncu osiadziecie na dłużej.

relgh371tsldyf8u.png

Dora ja z butelką nie pomogę, ani z fotelikiem, bo isofixu nie mam.
Kochana oby szyjka trzymała[emoji5]

India oby oby, jutro poszukam chuste. Chyba tb zaloże i do grup sie dodam.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia super :)

Dora cybex aton. I isofix i pady dają radę. A co do butelki to igi na początku tylko lovi. Teraz mu obojętne. On w ogóle mógłby mleka nie pić w sumie. Najlepiej to by jadł bulke z masłem i jogurt :D

Mała mi no generalnie błąd zrobiliscie, ze chcieliście umowę tak krótko. Zawsze się na dłużej bierze i masz okres wypowiedzenia np dwa msc. Wtedy każdą ze stron ma czas.

My z życiową wczoraj byłyśmy ma warsztatach. Ale się zmeczylam! Lepsze niż fitness :d

Napisane na Lenovo TAB 2 A10-70L w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry