reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora i my Ciebie pozdrawiamy :-)
Trzymaj sie, caly czas do przodu!

Marysia, jak sobie skojarzy wiazanie z noszeniem to bedzie oczekiwala spokojnie az zawiazesz, przynajmniej moja tak robi ;-)

3jvzej28158pdnea.png

reklama
Zaczynam robić rozeznanie w temacie wyprawkowym i np jakie butelki polecacie ?
Poza tym utknelam w temacie fotelików bo w moim samochodzie jest isofix a u M nie jestem pewna Niby sprawdzałam N stronie maxi cisi to ten model powinien mieć możliwość montażu.Mam pytanie czy fotelik z isofix można zamontować normalnie pasami ?

Dora, sa takie co mozna na dwa sposoby zamontowac, ale z reguly w wiekszosci albo isofix albo na pasy.

Butelki nie polece, bo mala ma butelki w nosie. Radek pil z Canpola i Nuka

3jvzej28158pdnea.png

Zaczynam robić rozeznanie w temacie wyprawkowym i np jakie butelki polecacie ?
Poza tym utknelam w temacie fotelików bo w moim samochodzie jest isofix a u M nie jestem pewna Niby sprawdzałam N stronie maxi cisi to ten model powinien mieć możliwość montażu.Mam pytanie czy fotelik z isofix można zamontować normalnie pasami ?
Dora ja dla Filipa miałam butelki z dr brown's antykolkowe i chwalę sobie. Ok 1,5r. zmienilam na avent.
Dla Amelki mam z firmy MAM Baby, tez antykolkowe, ktore mozna sterylizowac w mikrofali. Tez sa fajne :-)

Co do fotelika nie doradze. Nie mamy isofixa.

Pisz do.nas co u Ciebie :-) trzymam kciuki zebys mogła poleżeć w domku.jak wszystko sie ustabilizuje

relgh371tsldyf8u.png

MalaMi szkoda ze ucieklo Wam to mieszkanie ale mam nadzieję ze do konca kwietnia cos znajdziecie i w koncu osiadziecie na dłużej.

relgh371tsldyf8u.png

Dora ja z butelką nie pomogę, ani z fotelikiem, bo isofixu nie mam.
Kochana oby szyjka trzymała[emoji5]

India oby oby, jutro poszukam chuste. Chyba tb zaloże i do grup sie dodam.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia super :)

Dora cybex aton. I isofix i pady dają radę. A co do butelki to igi na początku tylko lovi. Teraz mu obojętne. On w ogóle mógłby mleka nie pić w sumie. Najlepiej to by jadł bulke z masłem i jogurt :D

Mała mi no generalnie błąd zrobiliscie, ze chcieliście umowę tak krótko. Zawsze się na dłużej bierze i masz okres wypowiedzenia np dwa msc. Wtedy każdą ze stron ma czas.

My z życiową wczoraj byłyśmy ma warsztatach. Ale się zmeczylam! Lepsze niż fitness :d

Napisane na Lenovo TAB 2 A10-70L w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry