reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Dora lezakuj poki mozesz. Tylko szkoda ze tak w szpitalu. Dobrze ze masz towarzystwo na sali 3maj sie
dora032
Zaczynam robić rozeznanie w temacie wyprawkowym i np jakie butelki polecacie ?
Poza tym utknelam w temacie fotelików bo w moim samochodzie jest isofix a u M nie jestem pewna Niby sprawdzałam N stronie maxi cisi to ten model powinien mieć możliwość montażu.Mam pytanie czy fotelik z isofix można zamontować normalnie pasami ?
Poza tym utknelam w temacie fotelików bo w moim samochodzie jest isofix a u M nie jestem pewna Niby sprawdzałam N stronie maxi cisi to ten model powinien mieć możliwość montażu.Mam pytanie czy fotelik z isofix można zamontować normalnie pasami ?
Nadziejka96
Dora ja polecam z aventu butelki serię natural a z fotelikami Ci nie podpowiem bo się sama nie orientuje w temacie za bardzo.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Dora ja dla Filipa miałam butelki z dr brown's antykolkowe i chwalę sobie. Ok 1,5r. zmienilam na avent.Zaczynam robić rozeznanie w temacie wyprawkowym i np jakie butelki polecacie ?
Dla Amelki mam z firmy MAM Baby, tez antykolkowe, ktore mozna sterylizowac w mikrofali. Tez sa fajne :-)
Co do fotelika nie doradze. Nie mamy isofixa.
Pisz do.nas co u Ciebie :-) trzymam kciuki zebys mogła poleżeć w domku.jak wszystko sie ustabilizuje
KasiaMarysia23
Dora ja z butelką nie pomogę, ani z fotelikiem, bo isofixu nie mam.
Kochana oby szyjka trzymała[emoji5]
India oby oby, jutro poszukam chuste. Chyba tb zaloże i do grup sie dodam.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana oby szyjka trzymała[emoji5]
India oby oby, jutro poszukam chuste. Chyba tb zaloże i do grup sie dodam.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mamakulka
Kasia super
Dora cybex aton. I isofix i pady dają radę. A co do butelki to igi na początku tylko lovi. Teraz mu obojętne. On w ogóle mógłby mleka nie pić w sumie. Najlepiej to by jadł bulke z masłem i jogurt
Mała mi no generalnie błąd zrobiliscie, ze chcieliście umowę tak krótko. Zawsze się na dłużej bierze i masz okres wypowiedzenia np dwa msc. Wtedy każdą ze stron ma czas.
My z życiową wczoraj byłyśmy ma warsztatach. Ale się zmeczylam! Lepsze niż fitness :d
Napisane na Lenovo TAB 2 A10-70L w aplikacji Forum BabyBoom
Dora cybex aton. I isofix i pady dają radę. A co do butelki to igi na początku tylko lovi. Teraz mu obojętne. On w ogóle mógłby mleka nie pić w sumie. Najlepiej to by jadł bulke z masłem i jogurt
Mała mi no generalnie błąd zrobiliscie, ze chcieliście umowę tak krótko. Zawsze się na dłużej bierze i masz okres wypowiedzenia np dwa msc. Wtedy każdą ze stron ma czas.
My z życiową wczoraj byłyśmy ma warsztatach. Ale się zmeczylam! Lepsze niż fitness :d
Napisane na Lenovo TAB 2 A10-70L w aplikacji Forum BabyBoom