reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja tez codziennie kapie, bo mala lubi bardzo. No i sie slini, a slina splywa w faldki szyjne, wiec wole ja odswiezyc, chociaż zdarza nam sie opuścić kąpiel czasami

3jvzej28158pdnea.png

reklama
Kasia ja codziennie kąpie :)
Tez rytuał mamy i wolę wykąpać bo sama Lubie codziennie. Ale tak jak u Indii zdarza się , że nie kąpie go bo coś wypadnie.

atdctrd8ammce1aq.png

Marysiu ten femal bylo napisane pamiętam ze mozna tez z wodą rozrobic jak jest alergia :-) ale teraz juz Ci nie potrzebny :-)

Kasiu super :-) ja tez kapie codziennie. Oczywiście zdarzy sie ze gdzies jestesmy dłużej czy cos to nie kapiemy. Zreszta Filip do teraz tez sie kapue codziennie, on juz tak nauczony ze wie ze kolacja, kapanie, Masza i niedźwiedź i spanie [emoji1]
Amelka tez nie lubila sie kąpać z początku ale to chyba troche trauma ze szpitala. U nas pomiglo to ze odrzucilam ta wkladke gabczasta i zaczelam.ja kapac na zwyklej pieluszce zeby mi sie nie slizgala. Bo u nas to byly takie krzyki aż do ksztuszenia [emoji20] pamiętam ze dziewczyny mi tu poradzily zeby pół godziny przed kapanuem dac malej trosze jeść a położna właśnie zeby kąpać na pieluszce i jak ręką odjal. Teraz Amelka to milosniczka kąpieli [emoji6]

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Do góry