reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

wiecej cc niz sn!
dzieciaczki moje spia to wymyslilam tarte z warzymawi ze zrobie bo krupnik rano ugotowalam [emoji5] lubie miec w zamrazarce warzywka rozne i miesko bo jak wpadnie cos do glowy to wyciagam i robie.

reklama
1489499236-aaaaaa.jpeg

Nuśka super :)
Czyli to jednak prawda że rodzi sie więcej dziewczynek :) jak wybierałam zaproszenia na chrzest to dla chłopców full adla dziewczynek prawie wyboru nie było. i tak samo jak moja mama kupowała pamiątkę w innym sklepie to sprzedawczyni też mówiła że dla dziewczynek rozeszły się jak świeże bułeczki, zostały dla samych chłopców :)

U mnie w piekarniku zapiekanka makaronowa :)

Hej :) Mam wrażenie,że dziś lepiej z cycem. Zrobiły się takie jakby pełniejsze i jak Ada pije to słyszę jak przełyka :) Może to zasługa tego ********** :)
Byliśmy dziś na pobraniu krwi i zaliczyliśmy pierwszy spacer bo wcześniej było werandowanie tylko :)
Przetestowałam wózek i jak na razie jestem zadowolona :)

Ja spróbowałam makaronu z tesco bez jaj z kurkumą i jest wysypka[emoji30]

Chyba przed chrzcinami bede jeść tylko kluski z maki i wody z sosem.

Kasia no to super!:)
Ja nie mogłam tego femal tiker czy jak mu tam ,bo to na mleku rozpuszczalne.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

A miałam pytać jeszcze jak często kąpiecie maluszki? Co 2 dni to jest ok? A w te dni w które kąpiel nie wypada wystarczy przemywać przegotowaną wodą? Czy jak to u Was jest? :)

reklama
Kasia ja kąpe co dzień ale chyba zacznę co drugi. A z tego względu co dzień ,bo wprowadziłam rytuał że kapiel, smarownie, cyc i lulu. Magda mi się do 2 w nocy potrafiła bawić [emoji12]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry