reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

KulCia - [emoji1]tak tu sie przebija sie u jubilera , tylko oni to robia albo tatuażysta ;) tu nie ma u kosmetyczki jak w PL .
A co on sobie zrobił twój mąż ???
Dzięki india ;) myślałam ze to co inne , a co to jest jak dzieci maja takie czerwone na czole albo takiego guza na czole ? Juz u 2 dziecka widziałam takie ?
Dziendobry Łaski [emoji5] miłego dnia [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie mam pojecia Ola. Naczyniak?

3jvzej28158pdnea.png

naczyniak albo malformacja... jejku a ja wstalam z katarem... pogoda mnie dobija ... albo fakt ze moj syn srednio 100 razy na mnie kicha i mnie opluwa przy tym

Hejka :) jak ja lubię jak piszecie o swoich dzieciach, edukuje mnie to. Chociaz pewnie i tak wszystkiego nie zapamietam.

Ja sie obudzilam o 4 i spac nie moglam, troche brzuch mnie bolal ale to pewnie przez nerwy. Raz ze mąż dzisiaj do tych Niemiec jedzie. I denerwuje sie bo on nigdy nie je nic, nie śpi, pracuje w dzien a wieczorem wsiada i jedzie... A ja sie martwie. A druga sprawa ze mnie zdenerwowal jak gadal wieczorem ze szkoda ze Babcia tak malo dziecko będzie widziala. No co mu da takie gadanie, wiem jak by chciała czesciej, ale wyjechala za granice bo tak się potoczylo zycie, tez by chciała wrocic no ale. A ten tak gadal i gadal i mnie tylko zdenerwowal.

Współczuję Wam kataru i tego alergicznego i przeziebieniowego [emoji20]

Ja pomylam dzis okna, Amelka byla z bavcia na spacerze a teraz lezy na macie. Zaraz pewnie będzie śpiąca.

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Ja tez viola umylam dzis 3 Okna , małego na tenis zaprowadziłam z Mileną , i teraz w ogrodzie siedzę bo ona w wózku śpi .....
Super strój , wczoraj tez widzieliśmy fajne w HM ;) sukieneczkę śliczna na chrzest widziałam ale jeSzcE poczekam z kupnem bo sie boje ze za mała lub za duza kupie :-/
Biedulki z tym katarem , biedny tymi nałapał kataru :-(
Miłego popołudnia
069e55fc3e192d083439707836cfe278.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry