reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka w wymianę oleju to nie daj sie wrobic no zagon trochę męża Mój to z kolei ciagle tylko ty nic nie rób ja zrobie Tylko terminu wykonania prac nie podaje i czasem mu schodzi pół roku ☺ No ale on pracuje w innym mieście i jeszcze ma własną działalność poza pracą i jeszcze od czasu do czasu do mnie do szpitala musi jeździć
Jak pomyślę,że będzie musiał wyprawkę kupić albo coś popakować to mi się od razu ciśnienie normuje :)
On nie wybiera kupiuje pierwszą rzecz w sklepie.

reklama
MalaMi no bo Amelki to grzeczne dziewczynki :-) zobaczysz ze bedzie w wieku 3-4 miesięcy przesypiac noce od 20 do 5-6rano jak moja :-)

Anka a jak bylo przy ciazy z Tosia?? Bo u mnie bylo tak ze przy Filipie sie staral, wyreczal, sprzatal, mniej pracował a teraz?? Zdecydowanie mniej pomocy, żeby cos posprzatak musialam sie prosic. Pracowal czasem od rana do wieczora a ja jeszcze Filipa mialam do ogarniecia. Przy Filipie sam chcial ze mna wozek wybrac a teraz to nawet sie nie zainteresowal tylko pytal czy juz wybralam [emoji6] i wiesz co? Jeszcze będąc w ciazy znalazlam gdzies artykuł ze przy pierwszej ciazy wszyscy sie interesuja, przeżywają, kupują a druga juz nie jest takim "wydarzeniem" i u nas właśnie tak bylo, jakbym czytala o swoim :-) pokazalam mu ten artykuł a on nie zajarzyl o co kaman [emoji12]

relgh371tsldyf8u.png

Dzieki dziewczyny :) dospalam i juz mi lepiej trochę ale postanowiłam ze nie będę tam jedzic. Raz pojadę bo chce zeby babcia uszyla mi zapadowa poszewke na poduche ciazowa i tyle.
Dorcia tak pierwszy i wnuczecie i prawnuczecie. Jeszcze jak sie potwierdzi dziewczynka to juz w ogole. Bo tesciowa i babcia samych synów. Juz mi wszystko jedno byle zdrowe a oni niech mi dadzą święty spokoj. Aa i teraz mi sie przypomniało... Ona mi dziecko przyjedzie kąpać :o na pewno!!!!

Wiki, mnie tesciowa w ciazy wnerwiala tekstami, ze bedziemy do niej przyjezdzac na kilka dni i spac ( to samo miasto!!!! 15 min samochodem). Albo, ze jak przywieziemy jej Radka to ona nam juz go nie odda. Albo, ze Radek bedzie u niej do przedszkola chodzil i ze nie bedzie sensu, zeby do domu wracal tylko u niej pomieszka , a ja moge tam nocowac.
I wiem, ze mozna niezlego wkur.... Zlapac. Takze wspolczuje :-* trzymaj sie i nie denerwuj.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja mam wrażenie ze chce mnie wykonczyc :-D ale jak widac nie jestem sama. Ty przezylas, pewnie miliony dziewczyn tez, więc i ja jakos przeżyję :)

Ja przeżywam teraz kiedy to mój ojciec chce żebym ją położyła u niego na łóżku. Pościel już nie taka świeża, kot z nim śpi, a ja mam tam niemowlaka położyć?!
Mnie ojciec wkurzał gadaniem ( jak sie Magda urodziła) że bedzie z nim spała....
Bo w ciąży nic go nie obchodziło.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola no w pierwszej ciąży to był do rany przyłoż. Był na każdym usg! A teraz nawet nie zaproponuje żebym umówiła się na wizytę po 16 żeby mógł jechać. Na początku to jeszvze się starał aż momentami mnie to wkurzalo. A tak jakoś od miesiąca gdzie ja go bardziej potrzebuje to w ogóle nic go nie interesuje. On potrafi kilka dni nie zapytać się jak się czuje a o dotykaniu brzucha to już zapomniałam.
Wczoraj byłam na tych zakupach i Tosie miałam.wziac żeby buty jej kupić ale w sumie jej nie wzięłam bo ma ciągle ten problem z kupą to był zawiedziony bo będziemy musieli jechać jutro. Nosz kurwaaaaaaa.
Takie mam nerwy że w nocy zamówiłam materac i pościel. Wzięłam wszystko za pobraniem i podałam do niego kontakt. Niech chociaż paczki odbierze z poczty!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry