reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki śliczny, zgrabniutki :-)

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Ja też mam wkurwienie hard level!
Wszystko na mojej głowie, Tosia i te jej kupy, zakupy, wyprawka. Dziś latalam pół dnia po mieście z brzuchem jak bęben a Z się nawet nie zapytał co kupiłam! Mam jeszcze pierdyliard rzeczy do kupienia i jak ją tego nie ogarnę to dzieciak będzie bez pampersow bo on ***** nie ma czasu na to żeby kupić!

Sorki ale jestem tak zła że masakra!

Najlepiej żebym to ja wybrała farbę do Tosi pokoju bo w poniedziałek zaczynamy remont a jeszvze nic nie mamy. A jeszvze olej w samochodzie też mogę wymienić bo jestem tylko w ciąży. Przecież nie umieram!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Lee- to lez lepiej , jak tylko możesz odpoczywaj ....

Brawo dla madzi ;)

Dorcia - trzymaj sie jakos [emoji182][emoji182][emoji182][emoji813]️
Nuska cudny Jasio , z tym kp to miałaś dokładnie to samo co ja z Mileną :-/
Ania- to gon go by ci pomagał , biedna ty , całuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki śliczny brzuszek! I kochana nie denerwuj się, olewaj gadanie ( zwłaszcza teściowej)

Nuśkaaa tak myśle o Tobie kurcze. Przykro że się tak męczysz z kp.
To ciężka droga tak jak dziewczyny napisały, ale jeśli bardzo chcesz to się uda. Ja bym Ci proponowała spotkanie u doradcy laktacyjnego w szpitalu możesz mieć tylko musisz sprawdzić. Miałaś w nawał pokarmu? Może rzeczywiście zastosuj ten femal tiker czy jak mu tam. Kibicuje Ci mocno.

Ania goń męża, bo jemu rączki do tyłka nie przyrosły chyba.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry :)
Widzę Marysia że pobudke mialas po 2.
Ja zasnelam o 1.30 a już przed 6 nie śpię. Chyba odchorowuje wczorajszy dzien. Jeszcze moj maz do Niemiec ma jechac to juz w ogole przeżywam. Dla mnie doba w ta i spowrorem to jest masakra. Wtedy jak jechaliśmy, pamietam ze tak mnie wytrzaslo że okres dostalam.
A w ogole to o tej pierwszej to mi lez wzruszenia polecial tak dzidziul dawal znac o sobie :) pewnie na pocieszenie po ciężkim dniu.

Miłego piatku :)

Dziś dzień brzydszej połówki[emoji12][emoji12]

Wiki wstałam P zrobić kanapki do pracy i wzięłam Magde na karmienie, bo spała jak zabita. O 6.20 wziełam ją do łóżka na karmienie i tylko do 7.10 dospała:/

Dzidziuś pewnie chciał Cie pocieszyć i powiedzieć żebyś się nie stresowała tak:) wszystko wyczuwa brzdąc mały

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry kobietki .
Wiki brzuszek cudny zgrabniutko wygladacie
Szkoda nerwów i stresu Niech kupuja jak nie da sie im wytlumaczyc a ty zrobisz co będziesz uważała Twoje dziecko i już Dużo pewnie będzie jeszcze super rad a to jak ubierać a jak karmić itd. A teściowej to pierwszy wnuk, czy wnuczka ?

reklama
Do góry