reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jejku jaka zla jestem. Czytam Was dzisiaj ale nie mialam kiedy napisać.

Jasio śliczny. Taki zadowolony :)

Życiowa komplecik mega. Moj maz az japke otworztl ze takie rzeczy robisz. Tez chce jak poznam płeć wiec sie wpisuje w kolejce.

Leeleeth wypoczywaj duzo.

Dorcia spokojnie :* :*

Dalej nie odpisze bo nie pamietam. A nie mam sily wracać.

reklama
Marysia weszlam na strych u tesciowej, bo tam u nich mamy rzeczy i juz bylo ze mam nie wchodzić bo spadne. Ale to jest nic w porównaniu do tego ze moja teściowa kupila w lumpku 5 pajacy i zachwycala sie jakie one piekne i slodkie. A są paskudne i sprane. Nie moglam tego wytrzymac i wywalilam takie co kiedys odkupilam tanio i powiedziałam ze dosyc tych uzywek mamy i trzeba kupic teraz nowe na wyjście. To moje pierwsze dziecko i nie chce zeby chodziło w spranych lumpach. No zla jestem taka. Ciotka z Niemiec tez przywiezie a juz tez tych szmat nazwozila kiedys. W ogóle juz kazdy wie co jest dla mnie lepsze. Ze bluzeczek dla dziecka malo itd, no trafia mnie juz. Jedynie moja Mama w Anglii ladne nowe kupuje i tez jest zdania ze mozna używki ale nie szmaty.

No sa jakieś granice jeszcze pojechaliśmy zawieść ciotce mojego nowy tv i ta tez zeby sie budowac obok teściów to Wiolka tzn moja teściowa będzie miala dziecko na miejscu. No ja zwariuje. Ubolewalam ze mamy maly kontakt z rodziną bo człowiek zalatany ale po 1 dniu intensywnych odwiedzin mam dosyc.

reklama
Aaa brzuch mialam wstawic. Dzisiejszy :)

Załączniki

• sketch-1489086675740.png
    sketch-1489086675740.png
    162,6 KB · Wyświetleń: 58
Do góry