reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska Jasiu jest cudowny taki malusi :)

Szkoda z tym kp... moze warto cdl znaleźć? A po mm bedzie spokojny bo szybko zapelnia brzuszek i wolnuej sie trawi :)
Najwazniejsze zeby i on i ty byliście szczęśliwi :*

reklama
Musimy sie pochwalić- taki komplecik uszyla nam ciocia Życiowa :-) :-)
IMG_20170309_131113.jpg

relgh371tsldyf8u.png

Załączniki

• IMG_20170309_131113.jpg
    IMG_20170309_131113.jpg
    73,7 KB · Wyświetleń: 177
Dora trzymam kciuki za Was, wszystko będzie dobrze!'[emoji8]

Nuska sliczny Jasio :-) z kp nue pomoge, ale tak jak życiowa pisze, najważniejsze zebys Ty i maly byli szczęśliwi :-)

MalaMi duza Amelcia :-)

relgh371tsldyf8u.png

Życiowa strzelam focha bo pytałam się gdzie mogę znaleźć czapkę z apaszka dla małego jako komplet a Ty nie powiedziałaś ze robisz takie ładne !

A Amelka cudowna; *

Marysiu super ze Madzia taka dzielna :)

Jasio piękny maluszek; *

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka a ja wiedziałam ze to pojdzie taka lawina... uszylam swoim dzieciakom i poszło ;) teraz mam 3 komplety skrojone do szycia jeszcze...
I musze nowe zamowienia tkanun ogarnąć bo sie rozpływa wszystko [emoji14]

reklama
Nuska , przystawiac jak najczęściej. On się nie najadal bo masz mało mleczka ze względu na to, że laktatorem odciagasz a laktator nie daje takiego sygnału na zamówienie żeby kanały mlekowe produkowały. Nie ciągnie jak dziecko. Mm szybko zapychasz żołądek. Długi się trawi. Kp to jest trudna , długa droga. Niestety nie informują nas o tym wcześniej [emoji14] jak chcesz mocno pobudzić laktacja to spróbuj porandkowac z laktatorem metoda power pumping i 357. Poczytaj w neciku. Trzymam kciuki.

Viola ale Amelia slodziaczek :)

Życiowa chyba się przejdę do Ciebie [emoji14] kiedy ta kawa co?

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry