reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jejku jak mnie podbrzusze rozbolalo. Wzięłam aż nospe i apap. Nie wiem czy on tak mnie kopie czy to może przez to że nie wzięłam tego zastrzyku czy już nie wiem o co chodzi

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Madzia będzie ślicznie wyglądać na chrzcie :)
India mam nadzieję,że jest tak jak mówisz :)
Ola u Ciebie też taka pogoda beznadziejna czy coś lepiej ? :)
Viola dobrze,że z Amelcią już lepiej :)
Dzwoneczku daj znać co u Was :)

KasiaMarysia świetnie wyglada Madzia :)
Gwiazda :D

Anka odpoczywaj. Raczej nie od braku zastrzyku bo on ma przeciwdziałać zakrzepom z tego co wiem. Musisz byc spokojna i odpoczywać bo pewnie sie denerwujesz caly dzien przez ten ominiety zastrzyk.

Kasia- u mnie 18• , zaraz do was tez przyjdzie słonko widziałam pogodę będziecie mieć po 15• w przyszłym tygodniu ;)
Marysia- śliczna Madzia ;) ja jeszcze nie kupiłam sukienki kupie na ostatnia chwile bo jeszcze za mała lub za duza kupie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, dobrze, ze jest poprawa.

Moj Radek chyba tylko na C zaszczepiony, bo na B koedys nie bylo

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bo B weszla w zeszłym roku

relgh371tsldyf8u.png

Viola to super wiesci ze jest duza poprawa :)

KasiaMarysia sukienka bardzo ladna.
Ale z tym wózkiem to troche pastwienie się nade mną. Jak widzę euro cart to juz mnie ściska. Koniecznie chcialam euro cart durango ale nie ma używanych a nowy troche drogi i mąż tak srednio chce, chociaż mu sie podoba.

Kasia moze jak polatasz na miotle to sie ruszy, jak juz sie obnizyl to cos sie pewnie dzieje, aczkolwiek ja sie nie znam zbytnio, trzymam kciuki żeby sie ruszylo.

reklama
Do góry