reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku duzo zdrowka!
India a ile tego materialu trzeba dac miedzy mame a dziecko? pod pupa.
ta chusta na krawedziach ma cos w srodku wszyte. tak okolo 4 cm od brzegu
Generalnie caly nadmiar chusty miedzy Was. Jak wsadzisz Amelke to gorna krawedz idzie na kark, a dol obciagasz w dol i nadmiar wsuwasz miedzy Was, tym samym zaokraglasz dziecku miednice. Najlepiej obejrzyj kilka razy filmik lub rob razem z filmikiem.
Ta babeczka z filmiku tlumaczy co robic i jak. Nie wiem jak z ukladaniem starszych dzieci, moze jest inna technika

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzwoneczku pisz nam jak tylko cos sie dowiesz... biedna malutka...

Viola a twoja malutka jak tam?

Anka teraz to chyba nie ma to wpływu na termin juz nie? Dobrze ze rośnie :)

Zapytałam czy to oznacza że wcześniej urodze to powiedziała że nie ma reguły bo np może rosnąć do 36 tygodnia a później ani grama nie przytyje.

Ból posladka to rwa kulszowa. Mam smarować 2 razy dziennie voltarenem. A to pieczenie w brzuchu to robi mi się chyba przepuklina. Twarnieniem brzucha mam się nie przejmować. Szyjka długa i twarda

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku biedna malutka, obyscie szybko wróciły do domu.

Anka dobrze karmisz swojego synusia ze tak przyrasta na wadze.

Ja byłam dzis u gin ale to zwykla wizyta bez usg. Waga mi wzrosła, skierowanie na badania i wizyta na fotelu a o usg następnym nic nie wspomniała. Tak czy siak robię polowkowe tam gdzie ostatnio, muszę sie zapisać.

Te pogody są okropne jak byly mrozy zle, chwila slonka i teraz deszcze, wiatr ciemno zimno i ponuro, masakra jakaś.
OlaMagda jak masz dużo słońca podziel sie bo zwariowac idzie.

Dziękuję. Jutro popytam jak to u mnie wygląda

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Dzwoneczku biedactwo :( Oby szybko się dowiedzieli co to jest. Pisz jak sytuacja :*
India ja właśnie też w temacie nosideł jestem zielona ale skoro 2 osobom się tak super sprawdza to może i u nas się sprawdzi. Moja bratowa mówi,że to jest na takiej samej zasadzie jak chusta tyle,że nie trzeba wiązać. Może stąd trochę wyższa cena. Bo nie wiem ile za taką dobrej jakości chustę trzeba zapłacić?

Do góry