reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie, w szpitalu mają mleko.jednorazowe w płynie.

Ej ja sterylizuje w mikro ;p ale za to spaliłam termosow z pestkami wiśni xD na początku jak nawał miałam chciałam tym rozmasowac cycki i ustawiam 10 sek i po 5 fajer! Normalnie w płomieniach stanął. Smród i dym.

atdctrd8ammce1aq.png

To pierdziele. Nie biore butelki. Wezmę tylko ten smoczek. Mam nadzieje ze będę karmić cyckiem ale w ogóle jak na razie to ja mleka jeszcze nie mam wcale :/

Życiowa smoczka w mikro nie próbowałam, ale butelki sterylizuje :-) normalnie ze smoczkami od nich i nic sie nie dzieje :-) hehe no ja kupilam butelki bo akurat jakas kobieta odsprzedawala nowe bo jedna wyprobowala i corce nie przypasowala. Do tego dolozyla gratis smoczek, drugi z rej firmy dostalismy na warsztatach Bezpieczny maluch i narazie nie kupowalam :-)
Dokupowalam smoczki do butelki to 7,5zl jeden

relgh371tsldyf8u.png

Nie, w szpitalu mają mleko.jednorazowe w płynie.

Ej ja sterylizuje w mikro ;p ale za to spaliłam termosow z pestkami wiśni xD na początku jak nawał miałam chciałam tym rozmasowac cycki i ustawiam 10 sek i po 5 fajer! Normalnie w płomieniach stanął. Smród i dym.

atdctrd8ammce1aq.png
Kulcia to chyba masz jakas mega moc mikrofali [emoji12] ja wkladam na 10s i nic sie jak narazie nie stalo :-)

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Do góry