reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziewczyny jeszcze tak wtrące o kp, bo wczoraj jakoś ominęłam temat.

Jak Magda zaczęła noce przesypiać to miała ok 3 miesięcy. I wtedy stanęła na wadze. Pamiętacie jak schizowałam, że za mało mleka mam ,że to i tamto. Ja się wcale nie wysypiałam. Teraz albo Magda się sama przebudzi, a jak nie to podchodze do łóżeczka, biore ją i poduszke przekładam, bo co karmienie to na przeciwny bok kłade. Zje i odkładam. Zawsze zasypia przodem do ściany, po karmieniu przodem do pokoju odkładam.
I przez ok 3 tyg przybrała 800 g. Wiecie, aż mi smutno jak pomyśle że to kp się skończy. Już się przyzwyczaiłam.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia ale co z tego wynika ? Z tym kp? Nie czaje... ty ja idstaeic chcesz juz? Czy co? Kiedy sie skonczy?
Jak dla mnoe to za duzo myslisz o tym wszysykim a za malo sie cieszysz z macierzynstwa... ciagle sie martwisz albo smucisz...
Albo ja to tak odbieram.

Aleeee piekna pogoda dziś o mamusiu wiosna! Wiosna! Moglby jeszcze ten lod stopniec i pozostalosci sniegu i bedzie pieknie :) Guciowi podnioslam troszke wezglowie w gondoli ale oczywiscie poszedl spać :D jak wracalismy do domu to sie obudzil i gapil na bloki na drzewka i auta taką mial śmieszną minę zaciekawiona juz :)
Juz sie nie moge doczekac az bedzie sucho i cieplej juz mam w planie isc z nim w kilka miejsc a w maju moze zaliczymy śnieżke w komcu to jak spacer hihi

Życiowa no właśnie nie chce, coś Ty. Dzieci tak szybko rosną, zaraz sama się odstawi.
Wiesz...Ty nie masz problemów z małym, a my to co troche u alergologa. Ale masz racje przeżywam wszystko, jak to matka. Chyba bedę nadopiekuńcza...

Jednak kupiłam mate tiny love kick and play.

Ja nie wiem ile pokarmie jeszxze, zamierzam maks 6-7 miesiecy, ale to tez zalezy czy Ada butelke zaakceptuje.

Ja w sumie nie odbieram Marysi jakby sie tylko martwila. O troskach sie pisze, bo tutaj sie mozemy powspierac wzajemnie. A na pewno latwiej nam troszke przy drugim dziecku niz dziewczynom z pierwszym, szlak przetarty

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa no właśnie nie chce, coś Ty. Dzieci tak szybko rosną, zaraz sama się odstawi.
Wiesz...Ty nie masz problemów z małym, a my to co troche u alergologa. Ale masz racje przeżywam wszystko, jak to matka. Chyba bedę nadopiekuńcza...

Jednak kupiłam mate tiny love kick and play.

Ja zamowilam ten stojak.
Wrzuc fotke jak dojdzie

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Moge teraz dać zdjęcia,bo to odkupiłam. Ale wiecie co...trafiła mi się babka co na messengerze wysłała filmik z prezentują i pokazała ten elememt grający. Kontakt super.

reklama
1487177118-aaaaaa.jpeg
1487177129-aaaaaa.jpeg
1487177136-aaaaaa.jpeg

Do góry