reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia martsia - nie myslisz se To juz późno ? Jak chcesz to wyślę ci moją bo Milena juz z niej ucieka dwa przewroty z brzucha na plecy i juz jej tam nie ma , a Madzia jest od mileny starsza ;-)
Dorcia - a wszystko ok ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia martsia - nie myslisz se To juz późno ? Jak chcesz to wyślę ci moją bo Milena juz z niej ucieka dwa przewroty z brzucha na plecy i juz jej tam nie ma , a Madzia jest od mileny starsza ;-)
Dorcia - a wszystko ok ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Całkiem przyzwoicie Ola dzięki :)
Na filmikach widać jakie Milenka akrobacje strzela :)

hej.
podpisalismy umowe na mieszkanie do konca kwietnia. bedziemy szukac czego na nizszym poziomie i najlepiej na miejscu zeby nie dojezdzac. to miszkanie ktore mielismy miec od kwietnia wynajeli komus innemu bo mysleli ze sie rozmyslelismy to szlag mnie poprostu trafil......jestem taka wsciekla ze szok, ludzie sa niepowazni

Kasia szybko się tak nie odstawi :) jeszcze będzie walka żeby przestała pić :) dla nich mleko matki to jak narkotyk heheh

Ma ubranka dla Bartka :) i to 2 dzieci! Dostałam za free więc teraz muszę kupić tym dzieciom chociażby jakieś zabawki skoro mamy kasy nie chciały

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka to super :)
Ja jeszcze w lesie z wyprawką, ale ja mam chyba jakoś o 3 tyg więcej czasu ;)
W marcu zacznę działać zakupowo...
Chyba coś dostaniemy od szwagierki po jej synku, ale i tak wszystko od podstaw musze wanienki ręczniczki, kocyki i inne duperele.

MalaMi, do konca kwietnia jest czas i szansa, ze cos znajdziecie.
No niektorzy tacy sa, ze kto pierwszy zaplaci temu daja.

Dora, Anka, Wiktoria - najprzyjemniesze przed Wami :-) zakupy, wyprawki, torby szpitalne ;-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dlatego zawsze trzeba mieć wszystko na piśmie ;)

Pamiętajcie tez o tym żeby mieć jak najkrótszy okres wypowiedzenia.

Dziewczyny spoko , i tak człowiek później dokupuje :D

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry