reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu, sliczna. Jak najbardziej moze byc :-)

Ja nie jestem ŁZS pewna, bo jej sie nie robia łuski żadne. I niby łzs się pojawia wcześniej niż azs. Zobaczymy co dr powie. Wymazu narazie nie mam jak robic, bo nie ma z czego.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba kupię dla świętego spokoju żeby w razie czego po nocy nie latać gdzieś i nie szukać :)
Ja tez bebiko i to mała pije

relgh371tsldyf8u.png

Ja używałam bebiko jak była potrzeba.
Nasz pediatra powtarzał zw po co od początku dawać dzieciom mleko, kosmetyki czy inne potrzebne rzeczy z górnej półki skoro można zacząć od tych "gorszych" i dopiero zmieniać jak będzie potrzeba na lepsze.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia najlepiej to zaopatrz się na początek w saszetki jednorazowe. Bo mleko otwarte może stać tylko 4 tygodnie, a możesz sporadycznie używać a saszetki to sobie poleza

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie kupiłam i potem jak nie miałam pokarmu pierwsze dni to mąż pędził do sklepu jak dziki bo dziecko głodne. Ale polecam kupić ze 3 saszetki bebilonu zamiast całego opakowania bo się zmarnuje.

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry