reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała Mi ale fajna bobaska :) slodziak max ;)

Anka a.ktory masz tydzień
?

Dziewczyny idźcie juz rodzic no! Nuska? Może Ty?

atdctrd8ammce1aq.png
27t5d

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia ja bede miała jak bo mam normalnie internet w telefonie :) Mnie już łapie stres na maksa. Mam nadzieje ze urodze w terminie bo jak nie to 28 luty wywoływanie a tego się boję i nie chciałabym bardzo.

Kulcia ja bardzo chętnie, tylko mojego syna trzeba przekonać do wyjścia, a on po mamusi uparty ;p
KasiaMarysia ja też będę miała jak pisać, pakiet internetu wykupiony ;D
Kasia2310 ja już chyba straciłam nadzieję, że urodzę w terminie ;/ boję się przenoszenia i wywolywania, więc dzisiaj się będę modlić o poród do piątku, ewentualnie na weekend ;D

I mam mega nerwa bo wszyscy dookoła tylko dzwonią i pytają czy to już, albo moja mama męczy, że już czas i ciągle mnie gania po domu, gada z moją teściową i tylko słyszę jak to one bardzo czekają, a ja to kuźwa nie czekam..... Chwilami mam ochotę normalnie zniknąc, albo uciec do mężucha, bo on jedyny "nie naciska".
Musiałam się wygadać ;p

No to ja mam Nuska podobnie. Te ciągle pytania czy to juz a ile jeszcze. Ja pierdziele przesłuchać tego nie idzie. Mój R tylko jedyny normalny :)
Tez chyba się modlić zaczne jak nic po weekendzie nie ruszy :p

Nuskaaa zapitalaj po schodach[emoji23]serio ja tak robiłam no i mezu by sie przydal na seksik. Jak tak u mamy zasuwałam, to wieczorem skurcze miałam silne.

Kasia jak odeszły mi wody o 24 to miałam 1cm różne se cos ale szyjka wysoko i twarda. Do 8 nie bylo postepu, o 10 oksytocyne dostałam. Do 17 miałam 8 cm rozwarcia ale lekarz mnie zbadał i powiedział, że mała przy skurczach zamiast wychodzić to sie cofa. I cc miałam. Na wypisie mam napisane jako powód cc : niewspółmierność porodowa.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia no to już wiem wszystko :) Bo właśnie jakoś mi umknelo jak to dokładnie było :)
Spać nie mogę bo mi brzuch napina strasznie i uleżeć nie idzie. Właśnie skończyłam robić porządki w kuchennych szafkach :p Więc choć taki pożytek z tego :)

reklama
Do góry