reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Współczuję wam tych uczulen itp.
Ja dopiero wychodzę z łóżeczka... a taaaaak mi sie nie chce... masakra jak ja do pracy o 5 wstawalam xd

reklama
Nie jadlam tego co w mojej ocenie ja uczula, ale nie schodzilo nic.
Dr powiedziala, ze to nie wyglada jak alergia, bo tylko na twarzy ma, a alergia to i lokcie, kolanaka itp.
Po wizycie, w weekend pozwolilam sobie na kilka cukierkow z czekolady i sie teraz zastanawiam czy to na pewno nie ta czekolada. Ale z drugiej strony pogarszac sie zaczelo jeszcze zanim siegnelam po czekolade.
No cholera.... Czekam do wizyty i biore skierowanie do dermatologa albo prywatnie pojde w polowie miesiaca

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Koniecznie! U nas na początku była buzia i klatka wyspyana a też pediatra mówiła ,że to alergia. Łokcie i kolana to już w dalszej fazie i azs.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze India nie ciekawie to wyglada [emoji20] widziałam wlasnie reklame tego bepanthenu, to jakas nowość. I na pewno malo nie kosztuje- a nie masz możliwości teraz pidejsc chociaz do pediatry, no chyba jak teraz zobaczy to nie powie ze to lojotokowe, moze zapisze cos mocniejszego na recepte do wizyty u dermatologa...

relgh371tsldyf8u.png

Życiowa ale Ci dobrze :-) a kto zaprowadza Marysie?? Ja dzieki temu ze musze zawiezc Filipa to jestem zmuszona do wstania chociaz wyzywam za wszystkie czasy o tej 7 jak wstaje. Ale przynajmniej juz jem sniadanko, wlosy umyte i obiad po czesci sie robi :-) a księżniczka dopiero sie budzi

relgh371tsldyf8u.png

Ja napisze tak. Maść stedydowa ok - pewnie pomoże. Ale dopóki nie bedzie wiadomo co to jest tak chociaż na 80-90% to maść nie jest rozwiązaniem. Bo jeśli to alergia to po odstawieniu maści znowu pojawią się plamy i tak w kółko. A sterdu nie można cały czas użyywać.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry