reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Koniecznie! U nas na początku była buzia i klatka wyspyana a też pediatra mówiła ,że to alergia. Łokcie i kolana to już w dalszej fazie i azs.Nie jadlam tego co w mojej ocenie ja uczula, ale nie schodzilo nic.
Dr powiedziala, ze to nie wyglada jak alergia, bo tylko na twarzy ma, a alergia to i lokcie, kolanaka itp.
Po wizycie, w weekend pozwolilam sobie na kilka cukierkow z czekolady i sie teraz zastanawiam czy to na pewno nie ta czekolada. Ale z drugiej strony pogarszac sie zaczelo jeszcze zanim siegnelam po czekolade.
No cholera.... Czekam do wizyty i biore skierowanie do dermatologa albo prywatnie pojde w polowie miesiaca
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Hehe, dokladnie. A ja jeszcze przed praca potrafilam wstac przed 5 i isc biegac. Teraz o 7 ciezko mi wstac....
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
viola150
Kurcze India nie ciekawie to wyglada [emoji20] widziałam wlasnie reklame tego bepanthenu, to jakas nowość. I na pewno malo nie kosztuje- a nie masz możliwości teraz pidejsc chociaz do pediatry, no chyba jak teraz zobaczy to nie powie ze to lojotokowe, moze zapisze cos mocniejszego na recepte do wizyty u dermatologa...
viola150
Życiowa ale Ci dobrze :-) a kto zaprowadza Marysie?? Ja dzieki temu ze musze zawiezc Filipa to jestem zmuszona do wstania chociaz wyzywam za wszystkie czasy o tej 7 jak wstaje. Ale przynajmniej juz jem sniadanko, wlosy umyte i obiad po czesci sie robi :-) a księżniczka dopiero sie budzi
viola150
Co sie stało, czemu zle sie czulas??Dora i jak ząb??
India. Po kapieli karmie do ok 21.10-21.20 potem o 1 i 5. Ale dziś o 5 nie karmiłam, bo źle się czułam.
India9
KasiaMarysia23
Ja napisze tak. Maść stedydowa ok - pewnie pomoże. Ale dopóki nie bedzie wiadomo co to jest tak chociaż na 80-90% to maść nie jest rozwiązaniem. Bo jeśli to alergia to po odstawieniu maści znowu pojawią się plamy i tak w kółko. A sterdu nie można cały czas użyywać.
reklama
KasiaMarysia23
Ja to przeziębiona jestem. Znowu... Mam zielony katar i fleme. Gardło mnie boli. Dziś może syropu z cebuli upedze i wypije.Co sie stało, czemu zle sie czulas??
Życiowa zazdroszcze Ci[emoji5]
Dziewczyny prosze o kciuki, mamy usg o 11.