reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Życiowa ale Ci dobrze :-) a kto zaprowadza Marysie?? Ja dzieki temu ze musze zawiezc Filipa to jestem zmuszona do wstania chociaz wyzywam za wszystkie czasy o tej 7 jak wstaje. Ale przynajmniej juz jem sniadanko, wlosy umyte i obiad po czesci sie robi :-) a księżniczka dopiero sie budzi

relgh371tsldyf8u.png
Marysia W domu siedzi... nie pisałam wam? Że upadła i odbiła kość policzkowa i miala możliwe pęknięcie. Więc kolory ma różne na buzi. Jutro już do kontroli idziemy.

India nie wiem. Na wrześniówkach dziewczyna była z synkiem podobno miał łzs, a skończyło się na pepti. Ona mało karmiła piersią. U drugiej pierw mówili łzs, potem azs i to dermatolodzy. Ale Ty kochana lepiej sprawdź. My chyba też się wybierzemy, jak to mleczko nie pomoże.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze India nie ciekawie to wyglada [emoji20] widziałam wlasnie reklame tego bepanthenu, to jakas nowość. I na pewno malo nie kosztuje- a nie masz możliwości teraz pidejsc chociaz do pediatry, no chyba jak teraz zobaczy to nie powie ze to lojotokowe, moze zapisze cos mocniejszego na recepte do wizyty u dermatologa...

relgh371tsldyf8u.png
Jaki to bepanthen? Ja miałam niebieski extra to o tym mowa?
Viola ,a jak u Was wygląda wieczór i noc?

To racja ze musi byc wyeliminowane podloze tej zmiany na poluczku, ale czyms to zagoic trzeba. Sterydami sie smaruje tylko do zagojenia.

India no chyba nie ma opcji zeby nie rozroznil nie?? W koncu to fachowiec.

To moja 3-miesieczna poranna Panienka :-)
IMG_20170206_093651.jpg

relgh371tsldyf8u.png

Załączniki

• IMG_20170206_093651.jpg
    IMG_20170206_093651.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 146
KasiaMarysia niczym. Chirurg zalecił prZez 2 dni okłady 10cio minutowe 2x dziennie i kontrolę. Trafiliśmy na najlepszego chirurga dziecięcego w mieście także jestem spokojna o nią.

reklama
To racja ze musi byc wyeliminowane podloze tej zmiany na poluczku, ale czyms to zagoic trzeba. Sterydami sie smaruje tylko do zagojenia.

India no chyba nie ma opcji zeby nie rozroznil nie?? W koncu to fachowiec.

To moja 3-miesieczna poranna Panienka :-)
Zobacz załącznik 794737

relgh371tsldyf8u.png
Witaj księżniczko :) niezła pucia z Ciebie:)

Życiowa a no chyba że tak. Pomyślam o altacecie ale za bardzo by chyba wysuszył buziuńkę.

Do góry